Uw exclusieve houten schutting of poort

Heel Nederland lijkt vol te staan met kant-en-klare schuttingdelen uit de bouwmarkt. Wilt u iets bijzonders voor uw woning? Een schutting die onderscheidend en bijzonder is, van hoge kwaliteit en met een uitstraling die past bij uw tuin en woning? Dan is een schutting van Brouwers Houtbouw voor u perfect. We maken deze van de houtsoort die u het mooist vindt. Eikenhout, bankirai, iepenhout, Douglas of padoek? Het is allemaal mogelijk. Onze schuttingen zijn niet alleen functioneel, maar ook een lust voor het oog.

 

Privacy en sfeer

Met een houten schutting van Brouwers Houtbouw geniet u van privacy en een unieke sfeer. Horizontale of verticale delen? Open, halfdicht of helemaal gesloten? Hoe hoog en hoe lang wilt u uw schutting hebben? Uw schutting maken we volledig op maat en ontwerpen we samen met u. Zo heeft u een unieke schutting die écht het verschil maakt. 
 

Uw houten poort

Wilt u uw schutting voorzien van een poort in dezelfde stijl? Of wilt u voor de afsluiting van uw erf op oprit een unieke, duurzame eikenhouten poort? De houtbouwers van Brouwers maken voor u een poort of landhek dat perfect bij de omgeving past. Daarom bekijken wij eerst uw situatie ter plaatse en voorzien we daarna van een goed advies. Van luxe Engelse poorten tot rasterpoorten en van landhekken tot getoogde toegangspoorten, alle poorten maken we op ambachtelijke wijze in onze eigen werkplaats. Elke houten poort en ieder landhek is voorzien van degelijk hang- en sluitwerk (diverse soorten) en zware eiken staanders. Ook gemetselde pilasters zijn mogelijk. We kunnen uw poort ook automatiseren.
 

Houten Post & Rail hekwerken

Post & Rail van kastanjehout is een fraaie manier om een (paarden)weide te omheinen. Landelijk, duurzaam en onderhoudsvrij. De natuurlijke uitstraling van het kastanjehout – waaraan uw dieren niet zullen gaan knagen vanwege de bittere smaak - komt door de geringe bewerking volledig tot zijn recht. Uw hek wordt als een vanzelfsprekendheid in het landschap opgenomen. Door het unieke pen- en gatverbinding is Post & Rail een degelijke en duurzame afrastering. Onze Post & Rail maken we in een twee- en drieligger systeem, waarbij de rail (de horizontale ligger) 1/4 rond gezaagd en helemaal rond kan worden geleverd. De 1/4 ronde is wat grilliger en de ronde is rechter en gladder.
 

Laat u inspireren

Op onze pagina Projecten ziet u voorbeelden van hoe onze eikenhouten schuttingen, poorten en post & rail perfect passen in hun omgeving. Wilt u ook maatwerk voor uw tuin? Neem dan contact op met de houtbouwexperts van Brouwers Houtbouw. We laten u graag alle mogelijkheden zien.

Eikenhouten schutting

Een dertien-in-een-dozijn schutting uit de bouwmarkt? Dat wilt u toch niet in uw tuin! Want het zou zonde zijn om uw met zorg aangelegde tuin te ontsieren met een standaardschutting waar heel Nederland al mee vol staat. Bovendien is het veel leuker om een schutting helemaal naar uw eigen wensen te ontwerpen, die precies past bij uw tuin en de bouwstijl van uw woning. 

Sfeerbeeld6.jpg