De specialist voor uw buitenkeuken op maat

Geniet optimaal van het buitenleven met een buitenkeuken op maat van Brouwers Houtbouw. Lees hier meer informatie over de mogelijkheden! 

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van houtbouw constructies van hoogwaardige kwaliteit. Comfort verhogende elementen die garant staan voor nog meer genieten van uw tuin en bovendien een stijlvolle toevoeging bij uw woning.
 

Geniet nog meer van uw tuin met een buitenkeuken

De buitenkeukens van Brouwers Houtbouw zijn absoluut maatwerk en worden vervaardigd uit hoogwaardig hout. Als u een buitenkeuken wilt, nemen onze houtbouw specialisten uitgebreid de tijd om samen met u naar uw wensen te kijken. Want ook bij het realiseren van een buitenkeuken zijn de mogelijkheden groot. Wilt u een overkapping of een keuken in een tuinhuis? Welk houtsoort moet gebruikt worden? En hoe groot moet de buitenkeuken worden? Allemaal vragen die meegenomen worden in het voortraject en resulteren in een prachtige buitenkeuken op maat waar u jaren plezier van heeft.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk ook eens onze gerealiseerde buitenkeukens.
 

Vraag het onze houtbouw specialisten

Wilt u meer weten over onze buitenkeukens op maat of graag een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact op, wij zijn u graag van dienst.