Uw luxe houten buitenkeuken

Met een houten buitenkeuken van Brouwers Houtbouw begint het genieten van het buitenleven pas écht. Geniet van de heerlijke geuren, bereid groenten uit uw eigen tuin en ontvang vrienden tijdens een heerlijke zomeravond. Omdat we onze buitenkeukens maken van eikenhout met een pen- en gatverbinding hebben ze een exclusieve uitstraling. Het hardstenen werkblad maakt uw houten buitenkeuken helemaal af.

Bijzondere houten buitenkeukens

De houtbouwexperts van Brouwers Houtbouw maken houten buitenkeukens in diverse afmetingen. De buitenkeukens worden modulair opgebouwd. U kunt de elementen dus precies zo combineren dat uw droomkeuken ontstaat. Wilt u afwijken van de standaardformaten? Dat kan natuurlijk ook! Onze experts ontwerpen samen met u de hele keuken en wij verzorgen vervolgens de plaatsing. Van het natuurstenen blad tot de spoelbak en de kraan en van elektra tot de wateraansluiting: we regelen het voor u!
 

Onderhoud

Om te voorkomen dat uw buitenkeuken vervuilt door het gebruik, kunt u de buitenkeuken met lijnolie behandelen. Hierdoor krijgt het meeste vuil en vloeistof geen kans het hout van de buitenkeuken aan te tasten. Het werkblad houdt u met een simpel sopje schoon. Houd er rekening mee dat het hout van uw buitenkeuken, door de invloed van weer en zonlicht, na verloop van tijd een charmante, natuurlijke verkleuring zal gaan vertonen. 
 

Uw eigen buitenkeuken

Wilt u ook graag de hele zomer buiten genieten van uw eigen buitenkeuken? Doe inspiratie op met de voorbeelden op onze pagina Projecten of neem direct vrijblijvend contact met ons op. Onze houtbouwspecialisten staan voor u klaar.

Sfeerbeeld1.jpg