Luxe houten dierenverblijven

Uw dieren zorgen voor leven en gezelligheid. Daarom verdienen ze een goed onderkomen. Of u nu vijf kippen heeft of vijftien paarden: ze moeten beschutting hebben, zodat ze op koude dagen lekker binnen kunnen zitten en op warme dagen de schaduw kunnen opzoeken. In de dierenverblijven van Brouwers Houtbouw voelen uw dieren zich kiplekker!

Dierenverblijf op maat

Een dierenverblijf van eikenhout biedt een schone, veilige en beschutte plek voor uw dieren. Met de landelijke uitstraling en de mogelijkheid om op maat uw eigen indeling te maken, zijn onze dierenverblijven de perfecte oplossing voor de behuizing van uw klein én groot vee. We ontwerpen het dierenverblijf op maat en in de stijl die bij uw woning of uw tuin past.
 

Vergunning gemakkelijk aanvragen

Wanneer u een dierenverblijf plaatst, is daarvoor vaak een bouwvergunning van de gemeente nodig. Brouwers Houtbouw neemt u deze zorg grotendeels uit handen met een gedetailleerde bouwtekening, die u bij uw aanvraag kunt voegen. Zo maakt u uw aanvraag compleet en verloopt het vergunningsproces vlot en voorspoedig.
 

Inspiratie dierenverblijven

Bekijk ter inspiratie alvast enkele dierenverblijven die we hebben gemaakt op onze Projectenpagina. Bent u overtuigd van het vakmanschap van onze houtbouwexperts? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze houtbouwspecialisten maken voor uw dieren een verblijf op maat.