Eikenhouten bijgebouw Etten-Leur

Wonen in Etten-Leur is prettig: u heeft er alle voorzieningen die u nodig heeft, bij de hand, en toch woont u lekker landelijk en rustig. Is uw woning in Etten-Leur ook zo prettig? Maar zou u in de tuin of bij uw huis toch wat extra ruimte hebben, bijvoorbeeld een gastenverblijf, een garage of een tuinhuis? Dan is een eikenhouten bijgebouw van Brouwers Houtbouw echt iets voor u! 
 

Bijgebouw in Etten-Leur

Met een bijgebouw voegt u vierkante meters toe aan uw huis of tuin, maar het kan soms lastig zijn om de juiste stijl te vinden voor uw bijgebouw. Dan is een eikenhouten bijgebouw een goede optie: omdat een eikenhouten bijgebouw in veel verschillende stijlen kan worden gebouwd, kunnen de experts van Brouwers Houtbouw altijd een gebouw ontwerpen dat precies past bij uw woning. U krijgt van ons een gedetailleerde bouwtekening, die u ook kunt gebruiken bij een eventuele aanvraag voor een bouwvergunning in Etten-Leur. 

Kwaliteit eikenhouten bijgebouw

Vervolgens gaan we in onze werkplaats aan de slag om uw eikenhouten bijgebouw voor u voor te bereiden en komen we uw bijgebouw op uw terrein opbouwen. Wilt u graag verwarming, elektra of isolatie in uw bijgebouw? Dat is mogelijk. En ook een overdekt terras behoort tot de mogelijkheden, want we maken uw eikenhouten bijgebouw precies zoals u het wilt. Omdat ons eikenhout uit Frankrijk komt en heel duurzaam is, weet u zeker dat u jarenlang plezier heeft van uw bijgebouw. 

Uw eikenhouten bijgebouw in Etten-Leur

Bent u overtuigd van de kwaliteit van onze eikenhouten bijgebouwen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, waarbij we u alle mogelijkheden voor een bijgebouw bij uw woning in Etten-Leur laten zien. U kunt ook alvast enkele van de voorbeelden op onze website bekijken voor inspiratie.