Eikenhouten bijgebouw Roosendaal

Uw woning in Roosendaal is van alle gemakken voorzien. U heeft een prachtig huis, een heerlijke tuin en misschien zelfs een zwembad. Maar wat nog ontbreekt, is een handig bijgebouw. Een tuinhuis waarin u alles kwijt kunt wat u nodig heeft voor de tuin. Een gastenverblijf voor uw familie – of voor een B&B. Of een handige garage voor uw auto en fietsen.

Bijgebouw in Roosendaal

Herkent u dit? En wilt u een bijgebouw dat niet alleen heel mooi is, maar ook duurzaam? Dan is een eikenhouten bijgebouw voor u de perfecte keuze. Een bijgebouw van eikenhout past namelijk altijd bij uw woning, in tegenstelling tot een bakstenen bijgebouw dat wellicht nét niet de juiste kleur of stijl heeft. Met een eikenhouten bijgebouw kunt u veel kanten op: u kunt kiezen voor een rustiek ontwerp, maar ook voor een heel strak en modern ontwerp. Net wat u wilt. 

Ontwerp van uw bijgebouw

Bij Brouwers Houtbouw in St. Willebrord, vlakbij Roosendaal, hebben we jarenlange ervaring en expertise op het gebied van eikenhouten bijgebouwen, schuttingen, poorten en andere eikenhouten objecten. Het begint natuurlijk met een ontwerp op maat. We komen graag bij u langs om uw voorkeuren en wensen in kaart te brengen en de beschikbare ruimte te bekijken. Wilt u isolatie en elektra in uw bijgebouw, bijvoorbeeld omdat u het als gastenverblijf gaat verbruiken? Of wilt u een overdekt terras aan uw eikenhouten bijgebouw toevoegen? Alles is mogelijk. 

Uw eikenhouten bijgebouw Roosendaal

We voorzien u van een zeer gedetailleerde bouwtekening, die het aanvragen van een eventuele vergunning bij de gemeente Roosendaal voor uw bijgebouw eenvoudig maakt. Vervolgens gaan we aan de slag om uw eikenhouten bijgebouw bij u thuis te plaatsen. Onze ervaren houtbouwers leveren alleen vakwerk af en u zult jarenlang plezier hebben van uw eikenhouten bijgebouw.

Meer weten?

Wilt u uw woning in Roosendaal upgraden met een eikenhouten bijgebouw? Neem dan vandaag nog contact op met Brouwers Houtbouw in St. Willebord of bekijk de voorbeelden op onze site. We vertellen u graag alles over onze ambachtelijke werkwijze en over de manier waarop we uw eikenhouten bijgebouw ontwerpen en produceren.