Eikenhouten bijgebouwen

Met een bijgebouw wordt uw woning groter, luxer en prettiger. Bovendien verhoogt u in veel gevallen de waarde van uw woning, wanneer u er vierkante meters aan toevoegt! Of u uw bijgebouw nu gaat gebruiken als gastenverblijf, werkruimte, garage of tuinhuis: het is belangrijk dat u er lang plezier van hebt en dat uw bijgebouw is gemaakt van duurzaam materiaal. Een eikenhouten bijgebouw van Brouwers Houtbouw is dan voor u de ideale keuze. 

Bijgebouw op maat

Bij Brouwers Houtbouw maken we uw eikenhouten bijgebouw helemaal op maat. We ontwerpen, samen met u, uw bijgebouw precies in de afmetingen en de stijl die u wenst. Woont u in een boerderij of in een landelijke woning? Dan zorgen er ervoor dat uw eikenhouten bijgebouw dezelfde look & feel krijgt. Maar ook een bijgebouw met een strakke uitstraling, met veel rechte lijnen, kunnen we voor u ontwerpen. 

Vergunning voor uw bijgebouw

In sommige gevallen heeft u een bouwvergunning nodig voor het bouwen van een bijgebouw. Bij Brouwers Houtbouw weten we, op basis van jarenlange ervaring, precies waar de bouwtekeningen van uw bijgebouw aan moeten voldoen. U krijgt van ons daarom altijd een gedetailleerde tekening die u bij uw vergunningaanvraag kunt voegen. De behandeling van uw aanvraag verloopt daardoor soepel en vlot. 

Experts in houtbouw

Bent u akkoord met het ontwerp en heeft u een eventuele vergunning gekregen? Dan gaan we aan de slag met het bouwen van uw bijgebouw. Daarvoor gebruiken we in de meeste gevallen Frans eikenhout, een van de meest duurzame houtsoorten. Zo weet u zeker dat u lang plezier hebt van uw bijgebouw. We kunnen uw gebouw ook voor u isoleren en voorzien van bijvoorbeeld elektra, verwarming en een data- of telefoonaansluiting, wanneer u uw bijgebouw gaat gebruiken als gastenverblijf of kantoor aan huis. Onze vakmensen zorgen ervoor dat uw bijgebouw perfect wordt opgeleverd.

Houten bijgebouw

Hout is een prachtig materiaal om uw tuingebouw te maken, want het heeft een lange levensduur en geeft veel sfeer aan uw tuin. Of u nu een landelijke of een moderne uitstraling wilt: het is allemaal mogelijk met hout.