Eikenhouten carport Rucphen

IJs van de voorruit krabben in de winter. Uw handen branden aan een gloeiend heet stuurwiel in de zomer. Met een carport heeft u er nooit meer last van! Want onder een carport staat uw auto beschermd, zonder dat er een volledige garage bij uw woning in Rucphen staat. 

Carport van eikenhout

Wanneer u een carport bij uw huis in Rucphen wilt plaatsen, heeft u de keuze uit heel veel bouwstijlen en materiaalsoorten. Maar weinig soorten zijn zo geschikt voor een carport als eikenhout. Want eikenhout is niet alleen heel duurzaam en stevig, het heeft ook een mooie natuurlijke uitstraling en drukt minder zijn stempel op uw tuin of huis dan een carport met bijvoorbeeld gemetselde pilaren. 

Voordelen carport

Een carport biedt u heel veel voordelen. Uw auto wordt beschermd tegen weersinvloeden en andere invloeden van buitenaf, waardoor zonlicht geen kans krijgt om uw lak te verbleken en ook bijvoorbeeld hagelbuien uw auto niet kunnen beschadigen. Tegelijkertijd kan uw auto goed drogen wanneer u er tijdens een regenbui mee thuiskomt – wat in een afgesloten garage een stuk minder goed gaat. 

Carport vergunning

Wilt u een carport aan uw woning bouwen, dan heeft u in sommige gevallen een vergunning nodig. Wanneer u uw eikenhouten carport door Brouwers Houtbouw laat ontwerpen en bouwen, voorzien wij u van een gedetailleerde bouwtekening die u bij uw vergunningaanvraag kunt voegen. Daardoor kan uw aanvraag vlot behandeld worden. 

Carport zelf bouwen

Brouwers Houtbouw kan u al het werk uit handen nemen door uw carport voor u te ontwerpen en bij u thuis in Rucphen te plaatsen. Maar als u twee rechterhanden heeft, kunt u er ook voor kiezen om zelf uw eikenhouten carport te bouwen. Wij ontwerpen de carport voor u en onze vakmensen stellen hem in onze werkplaats als een bouwpakket voor u samen. Vervolgens leveren wij het pakket bij u thuis in Rucphen af en bouwt u uw carport zelf op. Zo kunt u geld besparen op uw carport.

Kom langs!

Wilt u weten wat voor mogelijkheden Brouwers Houtbouw voor u heeft? Kom dan langs bij onze showroom en werkplaats in St. Willebrord en we laten u alle mogelijkheden graag zien. Tot snel bij Brouwers Houtbouw!