Eikenhouten schutting Etten-Leur

Een schutting is heel nuttig, want hij zorgt voor privacy en houdt ongenode gasten uit uw tuin. Jammer alleen dat heel Nederland vol staat met standaard schuttingdelen die in iedere bouwmarkt te verkrijgen zijn. Ze lijken niet alleen veel op elkaar, in veel gevallen gaan ze ook nog eens niet lang mee. Dat het ook anders kan, bewijst Brouwers Houtbouw. 

Schutting van eikenhout

Wij kunnen uw woning in Etten-Leur voorzien van een houten schutting die duurzaam is en precies past bij de stijl van uw huis. De meeste van onze schuttingen worden gemaakt van eikenhout, maar we gebruiken ook regelmatig andere houtsoorten zoals bankirai, Douglas of padoek. Ieder hebben ze hun eigen kwaliteiten en uiterlijke eigenschappen, dus u heeft volop keuzevrijheid. 

Soorten schuttingen

Naast verschillende soorten hout, kunnen we ook diverse stijlen schuttingen voor u realiseren. Houdt u van een strakke schutting met rechte lijnen? Of vindt u een landelijke schutting mooi, omdat dat perfect past bij uw huis en tuin? Samen met u bepalen we precies welke houtsoort en welke stijl we voor uw schutting gaan hanteren. Daarna maken we in onze werkplaats uw schutting op ambachtelijke wijze. 

Poort bij uw schutting

U kunt uw schutting door ons ook laten voorzien van een poort die perfect bij uw schutting past. Daarbij kunnen we de pilaren van dezelfde houtsoort maken, bijvoorbeeld eikenhout, maar u kunt ook kiezen voor gemetselde pilaren. We kunnen uw poort in één dag voor u plaatsen, zodat uw erf niet te lang onafgesloten blijft. Wilt u graag automatische bediening via een app, of zelfs camerabeveiliging bij uw poort? Ook dat kunnen we voor u realiseren. 

Meer weten?

Wilt u weten hoe Brouwers Houtbouw uw woning in Etten-Leur kan voorzien van een eikenhouten schutting of een schutting van een andere houtsoort? Neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak, zodat we alle mogelijkheden met u kunnen doorspreken.