Eikenhouten schutting Roosendaal

Wie op een zondagmiddag door Roosendaal fietst, krijgt de indruk dat heel de stad vol staat met standaard schuttingdelen van de bouwmarkt. Zonde eigenlijk! Want niet alleen zien al die schuttingen er hetzelfde uit, ze gaan ook niet erg lang mee. Gelukkig kán het ook anders. Bijvoorbeeld met een eikenhouten schutting van Brouwers Houtbouw!

Schutting van hoge kwaliteit

Wanneer u kiest voor een eikenhouten schutting van Brouwers Houtbouw kiest u voor een schutting van zeer hoge kwaliteit. De schuttingen zijn namelijk gemaakt van duurzaam eikenhout, dat in de meeste gevallen uit Frankrijk komt. Maar we gebruiken voor onze schuttingen ook andere houtsoorten, zoals padoek, een houtsoort die door de jaren heen prachtig grijs verkleurt, bankirai en Douglas-hout. U heeft dus volop keuze uit diverse houtsoorten.

Stijl van uw eikenhouten schutting

Wanneer u eenmaal heeft besloten dat u een (eiken)houten schutting wilt, dan heeft u nog een aantal keuzes te maken. Bij Brouwers Houtbouw maken we uw schutting immers helemaal op maat in onze goed geoutilleerde werkplaats en dat betekent dat u helemaal zelf kunt bepalen hoe uw schutting eruit gaat zien. Houdt u van een strakke stijl? Of is een stijl met bijvoorbeeld een afgeronde bovenkant meer uw smaak? Wat voor houten schutting u ook wilt: onze ambachtelijke vaklieden maken hem voor u. 

Poort bij uw schutting

Bij Brouwers Houtbouw maken we niet alleen schuttingen, maar ook andere houten producten. Daarom kunnen we uw houten schutting voorzien van een poort in dezelfde stijl als uw schutting. We kunnen uw poort zelfs prefab voor u maken, zodat we hem in één dag voor u kunnen plaatsen. Wilt u in plaats van houten pilaren liever gemetselde pilaren? Ook dat kunnen we voor u realiseren! Indien u dat wenst, kunnen we uw poort voorzien van automatische bediening via een app of zelfs van camerabewaking. Zo wordt uw houten schutting helemaal compleet met een poort. 

Uw houten schutting in Roosendaal

Bent u overtuigd van de kwaliteit van onze eikenhouten schuttingen? Maak dan gerust een afspraak met ons. We kunnen u dan alle mogelijkheden laten zien en kunnen ter plaatse bij u in Roosendaal de maten opnemen. Zo geniet u snel van een eikenhouten schutting van topkwaliteit!