Eikenhouten tuinhuis Sint Willebrord

Uw woning in Sint Willebrord is pas écht af met een prachtig tuinhuis. Zeker wanneer dat tuinhuis gemaakt is van eikenhout. Dat materiaal is niet alleen mooi om te zien, maar ook heel erg duurzaam. Bij Brouwers Houtbouw hebben we vele jaren ervaring in het bouwen van eikenhouten bijgebouwen, zoals tuinhuizen.

Voordelen tuinhuis

Een tuinhuis is een zeer waardevolle toevoeging aan uw tuin. U kunt er natuurlijk veel spullen in kwijt, zoals de grasmaaier, tuingereedschap, kussens voor uw tuinset en misschien zelfs fietsen en brommers. Maar een tuinhuis kan zoveel meer zijn. U kunt bijvoorbeeld een tuinhuis laten bouwen dat is voorzien van een overkapping, waar u heerlijk beschut onder kunt zitten. Of u laat uw tuinhuis uitbreiden met een buitenkeuken, zodat u van het vroege voorjaar tot de late herfst geniet van het buitenleven. 

Eikenhouten tuinhuis op maat

Bij Brouwers Houtbouw kunnen we uw eikenhouten tuinhuis op maat voor u ontwerpen en bouwen. Zo weet u zeker dat uw tuinhuis precies past bij uw woning en uw tuin. Wilt u uw tuinhuis voorzien van elektra of isolatie? We nemen het mee in het ontwerp. U krijgt van ons een gedetailleerde bouwtekening. Mocht het nodig zijn om een vergunning aan te vragen voor uw nieuwe tuinhuis, dan is deze tekening ook geschikt om bij de vergunningsaanvraag te voegen. 

Zelfbouw tuinhuis

Bent u een beetje handig aangelegd? Dan kunt u er ook voor kiezen om bij Brouwers Houtbouw een zelfbouw tuinhuis aan te schaffen, dat u zelf in elkaar zet. U stelt zelf uw tuinhuis samen: de afmetingen, indeling en de stijl van uw tuinhuis bepaalt u zelf. Daarna zorgen onze vakmensen ervoor dat het zelfbouwpakket voor u op maat wordt gemaakt, waarna u het zelf in uw eigen tuin opbouwt. Daarmee bespaart u veel geld! 

Kom langs in Sint Willebrord

Brouwers Houtbouw is gevestigd in de Bremstraat in St. Willebrord. Kom dus gerust eens een keer langs in onze showroom en werkplaats, waar u diverse modellen van onze tuinhuizen kunt zien. We kunnen u alles vertellen over onze eikenhouten tuinhuizen en u kunt zelfs in onze werkplaats zien hoe ze op ambachtelijke wijze worden gemaakt.