Prefab houten poorten

Wilt u een mooie houten poort, maar ziet u het niet zitten om uw erf voor langere tijd niet af te kunnen sluiten? Dan is het goed om te weten dat Brouwers Houtbouw u kan voorzien van een houten poort die vooraf in onze werkplaats op maat is gemaakt. Ook de fundering van uw prefab poort is van tevoren geconstrueerd van solide staal en beton.

Poort in één dag geplaatst

Omdat we poort vooraf voor u maken, kunnen we hem in één dag plaatsen. We maken uw poort volledig op maat van de houtsoort padoek. Deze houtsoort is zeer exclusief en heeft een heel lange levensduur. U weet dus zeker dat u jarenlang plezier heeft van uw poort. U kunt kiezen uit veel verschillende modellen en uitvoeringen, zodat de poort precies past bij de stijl van uw huis en uw tuin. Wilt u een draaipoort of een schuifpoort? De keuze is aan u!

Exclusieve prefab poort

Uw exclusieve houten poort wordt geleverd met houten pilaren, maar we kunnen deze ook voor u metselen. In een gemetselde pilaar kunnen we meteen uw brievenbus integreren! Indien u dat wenst, kunnen we u voorzien van elektrische bediening én een app voor uw telefoon, waarmee u de poort aan kunt sturen. Ook camerabeveiliging is mogelijk. Op een TFT-kleurenscherm in uw huis kunt u zo precies zien wie er voor uw poort staat.

Meer informatie over uw poort

Meer weten over de mogelijkheden van onze poorten op maat? Neem dan contact met ons op. We laten u graag alle opties zien.

Video prefab poort

In deze video ziet u hoe Brouwers Houtbouw de poort in één dag plaatst, zodat het erf meteen kan worden afgesloten.