Looppoorten

Wanneer u een muur of een schutting om uw huis hebt, kan het handig zijn om daar een looppoort in te plaatsen. Bijvoorbeeld wanneer u niet steeds via de grote poort naar binnen wilt of wanneer u geen oprit heeft. Brouwers Houtbouw kan voor u een looppoort op maat maken, van de houtsoort die het beste bij uw schutting of muur past. 

Eikenhouten looppoort

Veel van onze looppoorten zijn gemaakt van eikenhout. Deze houtsoort is heel duurzaam en sterk, zodat u er heel lang plezier van hebt. Eikenhout laat zich goed bewerken en we kunnen uw looppoort precies zo ontwerpen en maken als u dat wilt. Houdt u van een strakke look? Of wilt u liever een landelijke looppoort? Onze ervaren vakmensen maken precies de poort die u wilt. 

Looppoorten van hardhout

Naast eikenhout kunnen we uw looppoort ook van hardhout maken, bijvoorbeeld van padoek. Dit is een hardhoutsoort die aanvankelijk een mooie, rode kleur heeft, maar die in de loop der jaren prachtig verweert in een bijzondere grijstint. Deze houtsoort is bij uitstek geschikt voor looppoorten met een strak design. 

Meer weten over looppoorten?

Wilt u meer weten over onze looppoorten, of wilt u een schutting laten plaatsen van eikenhout of een andere hardhoutsoort met een looppoort erin? Bij Brouwers Houtbouw hebben we alle expertise en vakkennis in huis om uw poort op ambachtelijke wijze te maken en te plaatsen. Neem contact met ons op voor een afspraak. Dan bespreken we samen alle mogelijkheden.