Opritpoorten

Uw oprit is de gemakkelijkste toegang tot uw woning. Die wilt u op sommige momenten graag afsluiten – zeker ’s nachts. Dan is een opritpoort voor u en ideale oplossing. Bij Brouwers Houtbouw maken we opritpoorten van diverse houtsoorten, zodat uw poort past bij uw hek, schutting of muur. 

Dubbele opritpoort

In verreweg de meeste gevallen is de opritpoort dubbel. Maar daar houdt de gelijkenis met de diverse opritpoorten die Brouwers Houtbouw maakt, wel op. Uw opritpoort is namelijk maatwerk. Houdt u van een landelijk, meer klassiek ontwerp? Of past een strak belijnde opritpoort beter bij uw huis, tuin en omheining? Wat uw wensen voor uw opritpoort ook zijn: onze ontwerpers en vakmensen zorgen ervoor dat u precies de poort heeft die u wenst. 

Opritpoort van eikenhout

De meest gebruikte houtsoort bij het maken van opritpoorten is eikenhout. Deze houtsoort is stevig, duurzaam en gaat jarenlang mee. Ook is het gemakkelijk te bewerken en in tal van ontwerpen toe te passen. 

Andere houtsoorten

We kunnen uw opritpoort ook van andere houtsoorten maken. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de hardhoutsoort padoek, die met name zeer geschikt is voor strakke ontwerpen. Dit hout is roodbruin, maar kan onder invloed van zonlicht verkleuren naar een bijzondere, grijsbruine tint. Dat geeft uw opritpoort een mooie, doorleefde look. 

Maatwerk opritpoorten

Uw opritpoort is bij ons maatwerk. We bespreken samen met u uw wensen en eisen en maken een ontwerp op maat, dat past bij uw bestaande muur of schutting. Uiteraard kunnen we voor u ook een complete schutting met daarin de opritpoort realiseren. Het hang- en sluitwerk in de poort is vanzelfsprekend van zeer hoge kwaliteit. 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de opritpoorten van Brouwers Houtbouw? Neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak. We vertellen u graag alles over onze poorten en laten u voorbeelden zien van de diverse mogelijkheden en stijlen die we u kunnen bieden.