Schuifpoorten

Uw erf of oprit afsluiten is belangrijk: met een hek, muur of schutting houdt u onbevoegden buiten de deur en maakt u uw tuin helemaal af. Maar voor welke erfafscheiding kiest u? En hoe houdt u uw oprit bereikbaar? Met een schuifpoort kiest u voor stijl, comfort en gemak. 

Houten schuifpoort

Brouwers Houtbouw heeft jarenlange ervaring in het maken van schuifpoorten van eikenhout en andere houtsoorten. Een schuifpoort opent via een rails waarop de poort loopt. Dat stelt uiteraard eisen aan het vakmanschap van de maker van de poort – precies het vakmanschap dat Brouwers Houtbouw in huis heeft! In onze goed geoutilleerde werkplaatsen maken we uw schuifpoort precies op maat. Ook de complete schutting kunnen we voor u maken.

Schuifpoorten in diverse stijlen

Houdt u van een landelijke stijl? Of zijn uw woning en uw tuin strak ingericht en wilt u deze stijl doortrekken naar uw schuifpoort? Wat uw wensen ook zijn: wij zorgen ervoor dat uw schuifpoort past bij uw woning en bij de tuin waarbij hij wordt geplaatst. De kwaliteit van de montage én van het hang- en sluitwerk zijn uiteraard van zeer hoog niveau, evenals de rails waarover uw poort loopt. Heeft u geen zin om zelf de poort dagelijks open en dicht te schuiven? Dan kunnen we elektrische bediening voor u installeren, die u via uw telefoon kunt gebruiken. Ook een veiligheidscamera met TFT-scherm is mogelijk.

Houtsoorten

Bij Brouwers Houtbouw werken we met diverse houtsoorten. Veel van onze schuttingen en poorten maken we van eikenhout, dat in veel stijlen en ontwerpen toepasbaar is en dat jarenlang meegaat. Ook de exclusieve houtsoort padoek gebruiken we veelvuldig in onze poorten. Deze houtsoort heeft een lange levensduur en verkleurt door de jaren heen op een mooie, stijlvolle manier. 

Uw schuifpoort

Wilt u een stijlvolle, kwalitatief hoogwaardige schuifpoort? Neem dan contact op met Brouwers Houtbouw. We vertellen u graag alles over onze poorten en laten u de diverse mogelijkheden voor uw woning zien.