Moderne en strakke gevelbekleding

Een moderne, strakke woning of bedrijf een unieke uitstraling geven? Met houten gevelbekleding wordt het mogelijk! Zeker wanneer u kiest voor thermisch behandeld hout dat onderhoudsarm en duurzaam is en dat een uniek uiterlijk heeft.

Onderhoudsarm HOTwood

Generaties lang zorgeloos genieten van gevelbekleding is alleen mogelijk wanneer u kiest voor hout van de hoogste kwaliteit. HOTwood – een afkorting voor Heated Outdoor Timber-wood – is precies dat: het hout is thermisch behandeld zónder toevoeging van chemicaliën en is door deze behandeling onderhoudsarm. Bovendien heeft het hout een mooie, stijlvolle grijstint.

Duurzame gevelbekleding

In een tijd waarin duurzaamheid steeds belangrijker is, is het goed om te weten dat HOTwood één van de duurzaamste houtsoorten is die er zijn. Het gaat hier namelijk om naaldhout en essenhout dat dankzij de behandeling dezelfde hardheid krijgt als tropisch hardhout. Het is daarvoor dan ook een perfect alternatief: door te kiezen voorHOTwood spaart u de tropische regenwouden. Het hout is voorzien van FSC- en PEFC-keurmerken en hoeft, vanwege de extreem lange levensduur, niet vervangen te worden na verloop van tijd. Het is, kortom, een duurzame gevelbekleding waar u decennialang zorgeloos van kunt genieten.

Exclusieve bevelbekleding voor bedrijf of woning

HOTwood is zowel binnen als buiten toe te passen en het is, dankzij zijn eigentijdse en luxe uitstraling, een manier om onderscheidend en trendsettend te zijn in het ontwerp. Architecten kunnen met HOTwood het design van binnen moeiteloos doortrekken naar buiten en met strakke, modernegevelbekleding een unieke toets aan een woning, bedrijfspand of bijgebouw geven. Niet alleen gevels, maar ook terrassen en plafonds kunnen met deze exclusieve houtsoorten een designuitstraling krijgen.

Moderne gevelbekleding door Brouwers Houtbouw

De praktische toepassing van HOTwood is aan Brouwers Houtbouw wel toevertrouwd: als één van de koplopers op het gebied van strakke gevelbekleding zijn we uniek in Zuid-West Nederland en België. Dankzij het unieke bevestigingssysteem van de HOTwood gevelbekleding is tot wel 50% besparing te realiseren in de plaatsing. Bovendien is de bevestiging volledig blind: er is geen spijker te zien. Wilt u meer weten over de manier waarop wij ook uw gevel kunnen voorzien van een prachtige, strakke gevelbekleding? Neem contact met ons op en ontdek wat we voor u kunnen betekenen!

Gevelbekleding 16.jpg

Ervaar het verschil met Brouwers Houtbouw