Onzichtbare en snelle montage gevelbekleding met Quickclip-systeem

Strakke designgevelbekleding kan van uw woning een uniek object maken, dat een prachtige uitstraling heeft. Zeker wanneer u kiest voor thermisch naaldhout of thermisch essenhout heeft u een duurzaam materiaal, dat jarenlang mooi blijft. Om deze gevelbekleding perfect te kunnen plaatsen, gebruikt Brouwers Houtbouw het unieke Quickclip-systeem.

Bevestiging zonder zichtbare schroeven of spijkers

Met het Quickclip-systeem worden de houten geveldelen blind, onzichtbaar en naadloos bevestigd. De clip die wordt gebruikt, bevindt zich namelijk achter de gevelbekleding en niet tussen de planken. Dat maakt het systeem uniek en zorgt ervoor dat het resultaat extreem strak is. Er is geen enkele schroef of spijker zichtbaar.

Voorgemonteerd, dus eenvoudig te plaatsen

De clips zijn voorgemonteerd op de zwart, gecoat aluminium. Omdat het hout een profiel aan de achterzijde heeft, kan de clip een stevige verbinding maken met het hout. Zo wordt de gevelbekleding simpel op de clip geklikt. Door dit unieke systeem is de gevelbekleding eenvoudig te plaatsen en dat bespaart kosten, omdat er een grote tijdwinst wordt geboekt. Bovendien zorgt het systeem ervoor dat het hout niet kan kromtrekken. Het resultaat? Vormvaste gevelbekleding die vele jaren mooi blijft.

Quickclip-systeem voor buitenparket en daktuin

Het Quickclip-systeem is niet alleen geschikt voor het plaatsen van gevelbekleding, maar ook voor het realiseren van buitenparket of een dakterras of daktuin. Hiervoor zijn speciale aluminium onderregels ontwikkeld. Zeker in combinatie met thermisch essenhout – een houtsoort die niet splintert en waar u zelfs met blote voeten op kunt lopen – geeft dat een prachtig effect. Ook vlonders of een schutting kunnen prima op het Quickclip-systeem worden bevestigd in een daktuin.

Meer weten over Quickclip-systeem?

Brouwers Houtbouw is gespecialiseerd in het bevestigen van gevelbekleding en buitenparket met het Quickclip-systeem. Dat doen we niet alleen in West-Brabant, maar ook ver daarbuiten. Ontdek hoe we met thermisch hout en dit blinde bevestigingssysteem ook uw woning een strakke designuitstraling kunnen geven en neem contact op!

Gevelbekleding 17.jpg

Ervaar het verschil met Brouwers Houtbouw