Gevelbekleding thermisch essenhout

Wilt u een woning, poolhouse, veranda of terras dat exclusiviteit uitstraalt? Dat uniek is en een design heeft dat strak en modern is? Dat chique en luxe oogt, en tegelijk duurzaam is? Kies dan voor gevelbekleding van thermisch essenhout. Dat heeft een warme, comfortabel uitstraling.

Luxe gevelbekleding van thermisch essenhout

Thermisch essenhout is de Rolls Royce onder de gevelbekleding. Het is mogelijk om van thermisch essenhout perfect strakke, slanke geveldelen te schaven. Zo kan een unieke, gedetailleerde gevelbekleding worden gerealiseerd met een prachtige afwerking. Deze eigenschappen maken van thermisch essenhout een zeer luxe gevelbekleding, waarmee uw woning een unieke uitstraling krijgt.

Duurzaam thermisch essenhout

Thermisch essenhout is hout dat op een bijzondere manier is behandeld. Het is, zonder toevoeging van chemische stoffen, verwarmd tot minstens 215 graden Celsius. Om scheuren en barsten te voorkomen, wordt daarbij stoom gebruikt. Dankzij deze behandeling is thermisch essenhout vergelijken met tropisch hardhout van duurzaamheidsklasse I. Het vergrijst mooi, is stabiel en vormvast en het is bovendien goed bestand tegen vocht en houtrot. U zult dus decennialang kunnen genieten van deze gevelbekleding.

Terras van thermisch essenhout

Omdat thermisch essen van zeer hoge kwaliteit is, splintert het niet. Dat zorgt ervoor dat het tevens het perfecte materiaal is om te gebruiken op een terras, als een luxe buitenparket. U kunt er zelfs met blote voeten over lopen zonder het risico te lopen op splinters. En ook hier geldt: thermisch essenhout is vormvast, onderhoudsarm en gaat jarenlang mee. Het perfecte alternatief voor bestrating!

Meer weten over thermisch essenhout?

Thermisch essenhout is niet alleen prachtig om te zien, maar ook nog eens heel strak te verwerken dankzij een uniek bevestigingssysteem waardoor er geen spijkers of schroeven in het zicht zitten. Brouwers Houtbouw is specialist in het realiseren van gevelbekleding en terrassen van thermisch naaldhout en kan van uw woning een uniek designobject maken. Meer weten? Neem contact met ons op!

Gevelbekleding
Gevelbekleding 16.jpg

Ervaar het verschil met Brouwers Houtbouw