Gevelbekleding thermisch naaldhout

Houdt u van strak design? Een uniek ontwerp? Hoogwaardige afwerking? En is duurzaamheid een belangrijke factor in elke keuze die u maakt? Kies dan voor gevelbekleding van thermisch naaldhout. Daarmee is een unieke, strakke wandbekleding gegarandeerd, waar u bovendien tientallen jaren zorgeloos van kunt genieten zónder dat de tropische regenwouden aangetast worden.

Duurzaam thermisch naaldhout

Thermisch naaldhout is hout dat thermisch behandeld is. Dat wil zeggen dat het hout zonder toevoeging van chemische stoffen wordt verwarmd tot minstens 215 graden Celsius. Daarbij wordt stoom gebruikt, zodat er geen scheuren en barsten in het hout komen. Na deze behandeling is het hout te vergelijken met tropisch hardhout van duurzaamheidsklasse I en is het goed bestand tegen vocht en houtrot. Het vergrijst mooi en is heel stabiel en vormvast. Zo spaart u het regenwoud, zonder in te leveren op esthetiek en kwaliteit: het thermisch naaldhout staat garant voor decennialang zorgeloos genieten.

Strakke gevelbekleding naaldhout

Denkt u bij naaldhout aan planken met knoesten en scheuren? Bij de Clear Pine variant van het thermisch naaldhout is dat absoluut niet het geval. Dit naaldhout is speciaal geselecteerd en gesorteerd om zijn strakke en egale uitstraling zonder kwasten. Dat maakt van het Clear Pine thermisch naaldhout meteen de enige naaldhoutsoort die toegepast kan worden in strakke gevelbekleding.

Unieke prijs-kwaliteitverhouding thermisch naaldhout

Het thermisch naaldhout dat Brouwers Houtbouw verwerkt in strakke gevelbekleding heeft een unieke prijs-kwaliteitverhouding: u geniet er jarenlang zorgeloos van en de prijs is zeer goed. Bovendien bespaart u tot zo’n 50% op de verwerking en de plaatsing vanwege het innovatieve systeem van blinde bevestiging, dat de bevestiging niet alleen snel een eenvoudig maakt, maar er ook voor zorgt dat er geen schroeven of spijkers zichtbaar zijn. Een must, wanneer gevelbekleding écht strak moet zijn.

Meer weten over gevelbekleding van thermisch naaldhout?

Brouwers Houtbouw is specialist in het realiseren van strakke gevelbekleding van thermisch naaldhout. Dat doen we niet alleen in West-Brabant, maar ver daarbuiten. Wilt u uw woning, bedrijfspand, bijgebouw of zelfs uw terras of plafond voorzien van strak thermisch naaldhout? Neem contact op en wij vertellen u alles over de mogelijkheden!

Gevelbekleding
Gevelbekleding 16.jpg

Ervaar het verschil met Brouwers Houtbouw