Glazen schuifwand

Wilt u het hele jaar door genieten van het buitenleven? Kies dan voor een tuinoverkapping met glazen schuifwand. U maakt van uw terrasoverkapping letterlijk in een handomdraai een luxe tuinkamer. Zo geniet u het hele jaar door van uw tuin én terras.

U ontvangt t/m eind oktober 10% korting op uw glazen schuifwand. Vraag direct een offerte aan!

Maatwerk glazen schuifwanden

Zoals onze andere producten, zijn ook de glazen schuifwanden op maat leverbaar. De diverse hoogte- en breedtematen zorgen ervoor dat de schuifwanden voor iedere overkapping geschikt zijn. De glazen panelen hebben geen omlijsting, waardoor u volledig kunt genieten van het uitzicht op de tuin. Niet alleen de glazen panelen worden op maat gemaakt en geplaatst, maar u kiest tevens zelf het aantal sporen van de rails en de kleur (wit, crème wit of anthraciet). 

Het hele jaar buiten leven

De glazen schuifwand beschermt u tegen weer en wind en zijn bestand tegen extreme weersomstandigheden. Zo kunt u zowel op de koude als warme dagen genieten van het buitenleven. 

Accessoires 

Geen vingerafdrukken van de kinderen op uw glazen schuifwand dankzij perfect afgewerkte en luxe handvatten. Wij leveren de glaspanelen met een geslepen en gepolijst handvat van 50 mm en een bijpassend indraai-handvat. Ideaal voor gezinnen! Ook bieden we diverse accessoires aan als meenemers om uw schuifwand eenvoudig open en dicht te schuiven, en borstels en plakhandgrepen. 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Vul hier uw voorkeuren in

Glazenwand_afmetingv2.png

Op zoek naar meer inspiratie?