Sfeer en comfort met houtbouw en eikenhouten bijgebouwen

Uw tuin is het verlengde van uw woning. Met een eikenhouten bijgebouw geniet u nóg meer van alle geuren, kleuren en geluiden in uw tuin. Met het creatieve vakmanschap van Brouwers Houtbouw creëert u extra leefruimte en comfort in uw tuin.


Geniet van een luxe poolhouse, bereid heerlijk geurende maaltijden in uw buitenkeuken, bescherm uw auto tegen het typisch Nederlandse weer of pak de állereerste voorjaarswarmte mee met een terrasoverkapping. Bij Brouwers Houtbouw is maatwerk standaard. Uw wens wordt ambachtelijk op maat gemaakt met oog voor elk detail. Bekijk direct onze houten tuinproducten.

Ervaar het verschil met Brouwers Houtbouw

Voor het perfecte resultaat

Samen maken we buiten belevenissen

Wanneer u een bijzondere tuin heeft die alle zintuigen prikkelt, wilt u daar waarschijnlijk ook een mooi tuinhuis in hebben. Heeft u uw droomzwembad in uw tuin laten aanleggen? Dan kunnen een sfeervolle tuin en een poolhouse niet ontbreken. Wilt u heerlijk relaxen in uw eigen achtertuin? Met een whirlpool of sauna creëert u uw eigen privé-wellness!

Omdat Bouwman Zwembaden, Jansen Hoveniers en Brouwers Houtbouw al vele jaren met elkaar samenwerken, kunnen wij samen uw perfecte buitenruimte creëren. Met alles erop en eraan. Een zwemvijver in uw landschapstuin? Een terrasoverkapping bij uw moderne tuin? Bij ons vindt u alles voor buiten. Perfect op elkaar ingespeeld voor het mooiste resultaat!

Samen maken we buiten belevenissen

Samen maken we buitenbelevenissen
Foto 3.jpg
 • Eikenhouten carport

  Eikenhouten carport

  Bescherm uw voertuig tegen alle barre weersomstandigheden. Gure wind, felle zon of een flinke hagelbui. Met een carport van Brouwers Houtbouw beschikt u over de ideale parkeerplaats. Gewoon bij u thuis.

 • Eikenhouten carport

  Eikenhouten carport

  Geniet van de luxe van een eigen beschermde parkeerplaats, geheel in landelijke stijl. Eikenhouten balken, een dak van riet en de afwerking tot in de details. Buitenleven was nog nooit zo aangenaam.

 • Tuinoverkapping

  Tuinoverkapping

  Geniet van al het comfort. Onder het rietendak wordt het buitenleven optimaal ervaren. De vuurhaard geeft warmte en gezelligheid.

 • Tuinoverkapping

  Tuinoverkapping

  In het vroege voorjaar de heerlijkste gerechten bereiden en tot in het late najaar verwarmt worden door de buitenhaard. Met een eikenhouten overkapping geniet u het hele jaar door van het buitenleven.

 • Eikenhouten bijgebouw

  Eikenhouten bijgebouw

  Een eikenhouten bijgebouw van Brouwers Houtbouw is een aanwinst voor iedere woning. Geniet het gehele jaar door van het buitenleven zoals het bedoeld is. 

 • Eikenhouten bijgebouw

  Eikenhouten bijgebouw

  Heerlijk thuis ontspannen, dat kunnen deze bewoners in Roosendaal absoluut doen in dit eikenhouten bijgebouw. Hier kunnen zij optimaal genieten van een zwembad en whirlpool.

Het laatste nieuws over Brouwers Houtbouw

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

 • 5 onmisbare items voor een luxe tuin

  5 onmisbare items voor een luxe tuin

  Tijdens mooie zomerdagen kan een tuin echt een verlengstuk van je woning zijn. En met de juiste items kan ditzelfde ook gelden voor sfeervolle winterdagen. Wanneer je graag tijd spendeert in je tuin mag deze wel wat luxe en comfort bevatten. Wij lichten graag 5 elementen toe die echt bijdragen aan luxe in de tuin.

 • De smaakvolle buitenbeleving van koken

  De smaakvolle buitenbeleving van koken

  Ieder jaar kijken we met zijn allen uit naar die eerste barbecue van het seizoen. Misschien nog een beetje fris, maar zolang het droog is of wanneer we onder een overkapping staan kan het best. De tijden dat we moeilijk stonden te doen met een wegwerpbarbecue hebben we voorgoed achter ons gelaten, de mogelijkheden om buiten te koken zijn tegenwoordig eindeloos!

 • Sit back and relax! Zes tips voor een onderhoudsarme tuin

  Sit back and relax! Zes tips voor een onderhoudsarme tuin

  Kijken naar de bloeiende planten en de rondfladderende vlinders, luisteren naar het water van de vijver en ondertussen genieten van de geur van pasgemaaid gras of van een heerlijke barbecue: een tuin biedt veel ontspanning. Zeker wanneer u uw tuin met onze tips zodanig inricht dat hij maar weinig onderhoud vergt. Het enige dat u dan nog hoeft te doen, is achterover leunen en relaxen!

 • Maak uw buitenruimte compleet met een OFYR

  Maak uw buitenruimte compleet met een OFYR

  Uw tuin is dé plek om te ontspannen. Met een terrasoverkapping, poolhouse of tuinhuis verlengt u het buitenseizoen: u zit beschut, waardoor u al vroeg in het jaar lekker buiten kunt zijn en ook tot laat in de nazomer kunt genieten van uw tuin. Zeker wanneer u ook nog eens lekker buiten kunt eten. Met een OFYR kan dat het hele jaar door!

 • Lekker de zomer in met de barbecuetrends voor 2017

  Lekker de zomer in met de barbecuetrends voor 2017

  Zonnige zomeravonden hebben op veel mensen een onweerstaanbare aantrekkingskracht om buiten te eten. En wat is nou lekkerder dan de barbecue aanwakkeren of op uw gemak vlees te grillen in uw buitenkeuken? Brouwers Houtbouw geeft u enkele barbecuetips.

 • Zelf aan de slag met onze zelfbouw terrasoverkapping

  Zelf aan de slag met onze zelfbouw terrasoverkapping

  Een terrasoverkapping vergroot uw leefruimte en zorgt dat u ook als het regent gewoon buiten kunt zitten. Ideaal als u graag buiten zit en niet altijd afhankelijk wilt zijn van het weer. Of als u een plek zoekt om spullen droog te houden en geen ruimte heeft voor een tuinhuis.