Sfeervolle houten gebouwen

Verrijk uw tuin met de warme en natuurlijke uitstraling van een houten tuingebouw. Eikenhout is een prachtig materiaal om uw tuingebouw te maken, want het heeft een lange levensduur en geeft veel sfeer aan uw tuin. Of u nu een landelijke of een moderne uitstraling wilt: het is allemaal mogelijk met eikenhout.

Verrijking voor uw tuin

Wilt u een poolhouse om nog meer te genieten van de luxe van uw zwembad? Een carport, om uw auto te beschermen tegen de invloeden van regen, zon en vrieskou? Of wilt u uw dieren voorzien van een mooi dierenverblijf dat op een stijlvolle manier beschutting biedt? De houten gebouwen van Brouwers Houtbouw zijn een verrijking voor uw tuin, bijvoorbeeld in Etten-Leur of Roosendaal.
 

Zelfbouw-tuinoverkapping of -tuinhuis

We maken uw houten gebouw voor u op maat, met veel oog voor detail zodat het precies past bij uw smaak en binnen uw tuin. Onze ontwerpers gaan graag samen met u aan de slag om het perfecte gebouw voor uw tuin te ontwerpen. Bent u zelf handig? Dan zijn onze modulaire zelfbouw-tuinoverkappingen en zelfbouw-tuinhuizen voor u ideaal én voordelig. Er zijn veel verschillende uitvoeringen, maten en stijlen mogelijk. U kiest dus zelf hoe uw tuinhuis, terrasoverkapping of eruit komt te zien.
 

Vergunning

Voor het plaatsen van sommige houten gebouwen, zoals een carport, kan een bouwvergunning nodig zijn. Wij maken het aanvragen daarvan voor u gemakkelijk door u te voorzien van een gedetailleerde bouwtekening die u bij uw aanvraag kunt voegen. Weer een zorg minder!
 

Genieten van uw tuin

Wanneer uw houten gebouw eenmaal in uw tuin staat, kan het genieten beginnen. Van de heerlijk geurende gerechten die u in uw buitenkeuken maakt tot de aangename schaduw die uw terrasoverkapping u bezorgt: uw houten gebouw maakt uw tuin nóg prettiger. En omdat de kwaliteit hoog is, heeft u er heel lang plezier van. Of u op zoek bent naar een veranda, houten schuur, poort of hekwerk. Wij zijn uw partner om uw wensen te realiseren. 

Sfeerbeeld4.jpg

Eikenhouten bijgebouwen

Met een bijgebouw wordt uw woning groter, luxer en prettiger. Bovendien verhoogt u in veel gevallen de waarde van uw woning, wanneer u er vierkante meters aan toevoegt! Of u uw bijgebouw nu gaat gebruiken als gastenverblijf, werkruimte, garage of tuinhuis: het is belangrijk dat u er lang plezier van hebt en dat uw bijgebouw is gemaakt van duurzaam materiaal. Een eikenhouten bijgebouw van Brouwers Houtbouw is dan voor u de ideale keuze.