Uw exclusieve houten carport

Uw auto met een gerust hart het hele jaar buiten laten staan? Nooit meer krabben in de winter en geen zorgen over verbleekte lak in de zomer? Met een houten carport van Brouwers Houtbouw beschermt u uw auto optimaal, zonder dat u een afgesloten garage hoeft te bouwen. Onder de carport maken vuil en weersinvloeden geen kans en droogt uw auto snel, vanwege de open wanden en de goede luchtcirculatie. Dat gaat roestvorming tegen, zodat u langer van uw auto geniet.

Eikenhouten carport op maat

Brouwers Houtbouw ontwerpt en creëert in eigen werkplaats uw nieuwe carport geheel naar uw eigen wensen. Een geheel open carport, een carport of met daaraan vast een dichte ruimte waar u gemakkelijk uw spullen zoals winter- of zomerbanden of uw tuinspullen in kunt opbergen? De keuze is aan u. We maken uw carport van zeer hoogwaardig eikenhout, zodat u zeker weet dat u er jarenlang plezier van hebt.
 

Bouwtekening

Wanneer u een carport plaatst, is daarvoor vaak een bouwvergunning nodig. Brouwers Houtbouw neemt u deze zorg grotendeels uit handen met een gedetailleerde bouwtekening, die u bij uw aanvraag kunt voegen. Zo maakt u uw aanvraag compleet en verloopt het vergunningsproces vlot en voorspoedig.
 

Carports

Onze carports beschermen al veel auto’s in West-Brabant en ver daarbuiten tegen de elementen. Op onze pagina Projecten vindt u enkele sprekende voorbeelden. Wilt u ook een op maat gemaakte carport die perfect past bij uw woning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze houtbouwspecialisten staan voor u klaar.

Eikenhouten carport

IJs van de voorruit krabben in de winter. Uw handen branden aan een gloeiend heet stuurwiel in de zomer. Met een carport heeft u er nooit meer last van!