Uw luxe houten tuinhuis

Een tuinhuis is de ideale oplossing als u extra ruimte en sfeer in uw tuin wilt creëren. Denkt u bij een tuinhuis meteen aan het opslaan van gereedschap en de grasmaaier? Bij Brouwers Houtbouw denken we verder! Uw luxe, houten tuinhuis kan een werkruimte worden, een gastenverblijf, een wellnessruimte … de mogelijkheden zijn eindeloos. De houtbouwspecialisten van Brouwers Houtbouw weten als geen ander hoe ze een tuinhuis kunnen realiseren dat optimaal aansluit bij uw wensen. Uw tuinhuis wordt kwalitatief hoogwaardig afgewerkt.


 

Extra woon-, werk- of wellness ruimte

Onze houten tuinhuizen zijn eenvoudig te isoleren. Daardoor worden de mogelijkheden nagenoeg eindeloos. U kunt bijvoorbeeld een atelier in uw eigen tuin maken, waarin alle kleuren en belevingen in uw tuin op een creatieve manier kunt omzetten in kunst. Maar ook een heerlijk ontspannende sauna of een gastenverblijf voor vrienden en familie kunt u in een tuinhuis van Brouwers Houtbouw realiseren. Heeft u behoefte aan een kantoor aan huis, maar wilt u dat niet in huis zelf? Maak van uw woon-werkverkeer een rustig wandelingetje door uw tuin door uw kantoor in uw tuinhuis te vestigen. U ziet: de mogelijkheden zijn eindeloos en gaan véél verder dan alleen de opslag van gereedschap.
 

Zelfbouw tuinhuis

U kunt ervoor kiezen om onze ontwerpers een tuinhuis op maat te laten maken. Bent u zelf een beetje handig? Dan kunt u met ons zelfbouwpakket uw eigen tuinhuis op maat samenstellen en bouwen. U bepaalt zelf de afmeting, het model en de indeling. Onze vakmensen maken uw tuinhuis op maat, waarna u het zelf in uw tuin in elkaar zet. Daarmee combineert u het vakmanschap van een ambachtelijke timmerman, de vrijheid over afmeting, de kwaliteit van eikenhout én een kostenbesparing!
 

Vrijblijvend contact

Natuurlijk kunnen wij uw tuinhuis ook volledig op maat ontwerpen en bouwen. Door de jaren heen hebben de houtbouwexperts van Brouwers Houtbouw veel tuinhuizen ontworpen en geplaatst in heel West-Brabant en ver daarbuiten. Bekijk op onze pagina Projecten enkele voorbeelden van projecten en neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Eikenhouten tuinhuis

Uw woning is pas écht af met een prachtig tuinhuis. Zeker wanneer dat tuinhuis gemaakt is van eikenhout. Dat materiaal is niet alleen mooi om te zien, maar ook heel erg duurzaam. Bij Brouwers Houtbouw hebben we vele jaren ervaring in het bouwen van eikenhouten bijgebouwen, zoals tuinhuizen.