Uw exclusieve houten poolhouse

Niets is lekkerder dan genieten aan uw eigen zwembad. Het gevoel van het warme water tijdens het zwemmen, het gekabbel van het water: een zwembad is een waar genot. Een houten poolhouse van Brouwers Houtbouw zorgt voor extra beschutting en privacy. De eikenhouten spanten met pen- en gatverbindingen hebben een rustieke uitstraling, maar ook een modern poolhouse is mogelijk. In die heerlijke, unieke sfeer kunt u heerlijk ontspannen in eigen tuin.

Uw houten poolhouse op maat

Poolhouses kunnen van alle comfort en luxe worden voorzien. Een omkleedruimte, douche en toilet zorgen ervoor dat u alle gemakken binnen handbereik heeft. Zo geniet u zorgeloos van een relaxte middag aan het zwembad. De technische ruimte in het poolhouse herbergt alle benodigde apparatuur om uw zwembad zuiveren schoon te houden. En kiest u voor een geïntegreerde buitenkeuken? Dan kunt u ook nog eens heerlijke maaltijden bereiden om de zomeravonden met uw vrienden of familie door te brengen in uw tuin. Kortom: u heeft alles bij de hand om optimaal te genieten!

Laat u inspireren

Op onze pagina Projecten vindt u enkele van de poolhouses die we in het verleden al voor onze klanten hebben gemaakt. Laat u inspireren en voorzie uw tuin ook van zo’n mooi, op maat gemaakt poolhouse! Meer weten? Neem contact met ons op. 

Poolhouse

Niets is lekkerder dan genieten aan uw eigen zwembad. Het gevoel van het warme water tijdens het zwemmen, het gekabbel van het water: een zwembad is een waar genot. Een houten poolhouse van Brouwers Houtbouw zorgt voor extra beschutting en privacy.