Uw exclusieve houten tuin- of terrasoverkapping

Niets zo lekker als in de zon zitten. Wilt u ook al in het vroege voorjaar genieten van het buitenleven en de eerste zonnestraaltjes? Dan is een eikenhouten terrasoverkapping of tuinoverkapping ideaal. U kunt buiten zitten op momenten dat het daar anders nog te koud – of te warm! – voor zou zijn en u kunt zelfs tijdens een zomerse regenbui genieten van al het moois dat uw tuin te bieden heeft. Met een tuinoverkapping of terrasoverkapping wordt uw tuin met recht een verlengstuk van uw woning.

Ambachtelijk vervaardigd

Uw overkapping wordt geheel op maat voor u ontworpen en gemaakt. Daarna gaan onze vakmensen voor u aan de slag om uw overkapping in onze eigen werkplaats ambachtelijk te vervaardigen. Geheel naar uw eigen unieke wensen. We make onze tuin- en terrasoverkappingen van massief eikenhout die we met een originele pen- en gatverbinding monteren, of juist strak en modern. Uw tuinoverkapping of terrasoverkapping is degelijk afgewerkt en u kiest zelf uw dakbedekking. Modern kunststof, nostalgische dakpannen of landelijke rietbedekking? Het is allemaal mogelijk!
 

Geniet van het buitenleven

Wilt u ook langer genieten van het buitenleven? Bekijk alvast enkele tuinoverkappingen en terrasoverkappingen die we hebben gemaakt op onze Projectenpagina. Ook zo’n mooie overkapping? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze houtbouwspecialisten maken voor uw tuin een overkapping op maat en leveren modulaire overkappingen.

Tip

Zelfbouw terrasoverkapping

Wilt u kosten besparen op de installatie? Bekijk dan onze zelfbouw terrasoverkappingen.

Overkapping tuin

Met een terrasoverkapping kunt u al buiten zitten op momenten dat het daar anders nog te koud – of te warm! – voor zou zijn. Zelfs tijdens een zomerse regenbui geniet u van al het moois dat uw tuin te bieden heeft. Zo wordt uw tuin met recht een verlengstuk van uw woning.