De specialist voor uw houten schuur

Brouwers Houtbouw is specialist in houtproducten en uw veelzijdige professional voor de realisatie van onder andere houten overkappingen, carports, schuttingen en houten dierenverblijven. Lees hier meer. 

Samen met u bekijken we uw wensen en de mogelijkheden die hier optimaal bij aansluiten. Zo kunt ook u al snel genieten van een houten (bij)gebouw die precies aan uw wensen voldoet. Maatwerk om blij van te worden.

 

Uw specialist in houten (bij)gebouwen

Als specialist in houtbouw weten wij dat een houten schuur een mooie en praktische toevoeging kan zijn in uw tuin. Mooi, want ons duurzame hout heeft een robuuste en natuurlijke uitstraling die uw tuin net dat beetje meer geeft. Daarnaast is een houten schuur ook nog eens erg veelzijdig en biedt deze tal van praktische voordelen. Gaat u voor de extra opbergruimte? Een eigen lounge ruimte in de tuin? Of misschien zelfs een combinatie met een houten buitenkeuken? De keuzes zijn eindeloos bij Brouwers Houtbouw!

Bekijk ook eens onze reeds gerealiseerde projecten en laat u overtuigen door ons vakmanschap.
 

Vraag het onze houtbouw specialisten

Wilt u graag meer weten over houten schuren of een afspraak met ons maken? Neem dan vrijblijvend contact op, wij vertellen u graag meer.