Bescherm uw auto tegen winters weer met een carport

Het is winter in Nederland, dus dat betekent ook winterse weersomstandigheden. Bent u zuinig op uw auto en wilt u deze graag wat extra bescherming bieden? Denk dan eens aan een eikenhouten carport. Niet enkel functioneel, maar ook nog eens een prachtige toevoeging aan uw woning.

U ziet ze tegenwoordig niet meer zoveel, maar helemaal weggeweest is hij niet: de carport. Een relatief eenvoudige constructie die uw auto beschermt tegen (winterse) weersomstandigheden. Zorgt er niet alleen voor dat uw auto schoner blijft (dus dat u deze minder vaak hoeft te wassen), maar ook dat schade door bijvoorbeeld hagel voorkomen wordt. Geen overbodige luxe kwamen we eerder al achter.
 

Hoogwaardige carports van eikenhout

Brouwers Houtbouw vervaardigt carports van eikenhout. Geen standaard exemplaren, maar een die aansluit bij uw wensen. Of het nu om een carport voor een enkele auto of voor meerdere voertuigen, wij maken het voor u.

Zo leveren wij hoogwaardige carports gerealiseerd uit eikenhout van hoogstaande kwaliteit. Met een gegarandeerde robuuste uitstraling en bestand tegen het buitenleven. Dat is waar u op kunt rekenen met de kwaliteitsgarantie bij Brouwers Houtbouw.
 

Meer weten over houten carports

Dus wilt u ook net dat beetje extra bescherming voor uw auto? Bekijk dan enkele voorbeelden van onze eikenhouten carports of neem vrijblijvend contact op, we zijn u graag van dienst.