Jansen, Brouwers en Bouwman genomineerd voor BOV-trofee

Ieder jaar reikt JCI Etten-Leur (voorheen de Junior Kamer Etten-Leur) de Beste Ondernemers Visie-trofee uit. Dit jaar is het thema ‘Partners in Business’. Logisch dus, dat Jansen Hoveniers, Brouwers Houtbouw en Bouwman Zwembaden samen zijn genomineerd! Op 1 september wordt de winnaar bekendgemaakt.

Combinaties van bedrijven
In plaats van drie aparte bedrijven die strijden voor de trofee, zijn dit jaar drie combinaties van bedrijven genomineerd. Naast Jansen, Brouwers en Bouwman zijn dat Perficio Adviseurs, Pro Industrial Automation & WiSi Consultancy en Recht wel & Apple Tree Mediation.

Mooi compliment
Dat wij zijn genomineerd voor deze prijs is een mooi compliment voor onze samenwerking, die al jarenlang bestaat. We zijn drie bedrijven met ieder onze eigen expertise en vakmanschap. Maar daar waar we elkaar kunnen aanvullen en versterken, doen we dat zeker. We kunnen klanten naar elkaar doorverwijzen, maar ook samen complete projecten uitvoeren.

Eén aanspreekpunt
Want wanneer mensen besluiten om hun tuin volledig opnieuw in te richten, willen ze daarbij vaak ook een nieuw tuinhuis of misschien wel een terrasoverkapping. Bij het aanleggen van een zwembad wordt vaak ook meteen de hele tuin aangepast. In een luxe houten aanbouw met buitenkeuken past een whirlpool perfect. Onze gezamenlijke klanten hebben één aanspreekpunt voor het hele project. Wel zo gemakkelijk!

Prijsuitreiking
Op 1 september wordt, onder de schaduw van de Moeierboom in Etten-Leur, bekendgemaakt wie deze bijzondere prijs heeft gewonnen. Wilt u alvast meer weten over onze samenwerking? Lees dan het interview in de Etten-Leurse Bode. Wij kijken uit naar de prijsuitreiking!