Carport: weg met de ruitenkrabber!

Een carport is, zeker in de winter, een uitkomst. De auto staat beschut tegen vorst, zodat de temperaturen wel heel erg laag moeten worden voordat uw autoruiten bevroren zijn.

“Als de dagen gaan lengen, gaat de winter strengen.” Of dit oude gezegde deze winter uitkomt, is de vraag. Maar met een carport weet u één ding zeker: ruiten krabben hoeft niet! Een carport is, zeker in de winter, een uitkomst. De auto staat beschut tegen vorst, zodat de temperaturen wel heel erg laag moeten worden voordat uw autoruiten bevroren zijn. Dat scheelt u ’s ochtends een hoop tijd en irritatie.
 

Beschut

Maar niet alleen in de winter is een carport handig. Denk bijvoorbeeld eens aan alle regen die we in Nederland hebben. Uw auto staat beschut tegen regen en hagel, wat zeker met de klimaatverandering en de hevige (hagel)buien die dat met zich meebrengt geen overbodige luxe is. Bovendien droogt uw auto onder een carport beter dan in een garage, waardoor vochtproblemen en roestvorming minder kans krijgen.
 

Bouwtekening

Volop reden dus om te kiezen voor een carport. Brouwers Houtbouw ontwerpt duurzame, kwalitatief hoogwaardige eikenhouten carports op maat. Geheel open of, indien u dat wenst, met geïntegreerde dichte opbergruimte voor bijvoorbeeld tuingereedschap. En wanneer uw gemeente een bouwvergunning voor uw carport vereist, kunt u die met onze gedetailleerde bouwtekening eenvoudig aanvragen.
 

Mogelijkheden

Bekijk snel de mogelijkheden van onze houten carports of neem contact met ons op voor meer informatie. Wat de winter ook nog gaat brengen: ruiten krabben is met een carport van Brouwers Houtbouw verleden tijd!