De mogelijkheden van een houten bijgebouw

Uw tuin is het verlengde van uw woning. Met een houten bijgebouw geniet u nog meer van alles wat groeit en bloeit in uw tuin. Met een houten bijgebouw zijn de mogelijkheden eindeloos. U kunt uw bijgebouw gebruiken als opbergruimte, wellnessruimte of bijvoorbeeld als gastenverblijf. Wat uw wensen ook zijn: uw bijgebouw op maat is een echte aanwinst voor uw tuin. Wij vertellen u graag de voordelen en mogelijkheden van een houten bijgebouw.

Terrasoverkapping

Met een terrasoverkapping verlengt u het buitenseizoen. U kunt met een overkapping heerlijk genieten van het buitenleven op momenten dat het daar anders nog te koud of te warm voor zou zijn. Geniet van de eerste zonnestralen in het voorjaar. Borrelen en spelletjes spelen in een fijne schaduwplek in de zomer. Op herfstavonden buiten zitten om te zien hoe uw tuin magische, warme kleuren krijgt. Wanneer u kiest voor een terrasoverkapping met glazen schuifwand geniet u het hele jaar door van het buitenleven. U maakt van uw terrasoverkapping letterlijk in een handomdraai een luxe tuinkamer. De glazen schuifwand beschermt u tegen weer en wind en zijn bestand tegen extreme weersomstandigheden. Met een terrasoverkapping wordt uw tuin écht een verlengstuk van uw woning!

Houtsoorten overkapping

Thermisch essenhout en naaldhout zijn houtsoorten die op een bijzondere manier zijn behandeld. Het hout is, zonder toevoeging van chemische stoffen, verwarmd tot minstens 215 graden Celsius. Om scheuren en barsten te voorkomen, wordt daarbij stoom gebruikt. Het vergrijst mooi, is stabiel en vormvast en het is bovendien goed bestand tegen vocht en houtrot. Thermisch essenhout en naaldhout zorgen voor een moderne uitstraling van uw tuin. U kunt ook kiezen voor een eikenhouten bijgebouw. Eikenhout is een prachtig materiaal om uw tuingebouw te maken, want het heeft een lange levensduur en geeft uw tuin een landelijke uitstraling. We maken onze overkappingen van massief eikenhout die we met een originele pen- en gatverbinding monteren, of juist strak en modern. Uw overkapping is degelijk afgewerkt en u kiest zelf uw dakbedekking. Modern kunststof, nostalgische dakpannen of landelijke rietbedekking? Het is allemaal mogelijk!

Carport

Nooit meer krabben in de winter. Geen beschadigingen na een hagelbui. Geen zorgen over verbleekte lak in de zomer. Met een carport beschermt u uw auto tegen alle weersomstandigheden. Een carport brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo droogt uw auto goed en snel na een regenbui, in tegensteling tot een auto die in een afgesloten garage staat. Voorzie uw carport van een opbergruimte voor extra gemak en comfort. Zo kunt u bijvoorbeeld uw zomer of winterbanden opbergen maar ook uw fietsen en tuingereedschap.

Poolhouse

U kunt uw houten poolhouse gebruiken als de technische ruimte voor alle benodigde apparatuur om uw zwembad te zuiveren en schoon te houden. Om tijdens een gezellige zwemmiddag voorzien te zijn van alle gemakken kunt u uw poolhouse gebruiken als een omkleedruimte met douche en toilet. Wanneer u in uw poolhouse een bar maakt is het vakantieplaatje compleet!

Wellnessruimte

Maak van uw houten bijgebouw een heerlijk relaxte wellnessruimte inclusief whirlpool en sauna. Geniet na een drukke werkdag van de rust en ontspanning die uw tuin biedt. 's Avonds wanneer uw whirlpool mooi is uitgelicht geeft dit een luxe en sfeervolle uitstaling aan uw tuin.