Het poolhouse van uw dromen

Bij Brouwers Houtbouw kennen we de voordelen en mogelijkheden van een poolhouse als geen ander. Het unieke comfort, de strakke uitstraling en de enthousiaste reacties van klanten waar we een houten poolhouse hebben gerealiseerd. Het zijn allemaal zaken die bijdragen aan de toenemende populariteit van het poolhouse.

De mogelijkheden zijn dan ook groot. Van compact houten bijgebouw tot poolhouses die van alle luxe zijn voorzien. Het kan allemaal. Wat dacht u bijvoorbeeld van een omkleedruimte of toilet direct naast het zwembad? Een buitenkeuken waarin u de heerlijkste gerechten bereidt, gewoon in de buitenlucht. Of van een poolhouse als ultieme lounge ruimte, even weg van de drukte van het dagelijks leven.


Stijl en wellness in uw tuin met een houten poolhouse

Het eindresultaat is echter altijd hetzelfde: een houten poolhouse dat zowel qua uitstraling als voorzieningen precies aansluit bij de wensen van de opdrachtgever. Bekijk enkele inspirerende voorbeelden van de eindeloze mogelijkheden van onze houten poolhouses en neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.