Houten aanbouw biedt extra ruimte

Een aanbouw biedt dan veel mogelijkheden. Letterlijk, want wat voor aanbouw kiest u? Sommige mensen nemen een glazen serre om zo een soort tuinkamer te creëren. Dat brengt veel extra lichtinval in huis, maar is in de zomer al snel erg benauwd. Lees hier meer!

Een stenen aanbouw aan het huis lijkt de meest voor de hand liggende keuze. Dat is echter wel vaak een langdurig proces, met veel hak- en breekwerk.
 

Eikenhout goede keuze

Een houten aanbouw is in veel gevallen een eenvoudiger keuze. Omdat de bouwdelen van uw aanbouw al in de werkplaats gemonteerd worden, is een houten aanbouw veel sneller geplaatst dan bijvoorbeeld een aanbouw van steen. De landelijke uitstraling van een houten aanbouw zorgt ervoor dat uw woning aantrekkelijker oogt. En, ook niet onbelangrijk: in veel gevallen is een houten aanbouw een voordeliger keuze dan een stenen aanbouw. U heeft tevens de mogelijkheid om een overkapping bij uw aanbouw te betrekken, zodat u vaker en langer van uw tuin kunt genieten.
 

Volop mogelijkheden

De experts van Brouwers Houtbouw kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden voor een houten aanbouw voor uw woning. Ze ontwerpen uw aanbouw op maat en met de uitgebreide tekeningen die u van ons ontvangt, is het aanvragen van een bouwvergunning bij de gemeente heel gemakkelijk. Wilt u ook meer ruimte in uw huis? Neem dan contact op met onze adviseurs.