BOV-trofee voor Jansen, Brouwers en Bouwman!

Een feestelijke avond voor Jansen Hoveniers, Brouwers Houtbouw en Bouwman Zwembaden: we hebben de BOV-trofee met als thema ‘Partners in Business’ gewonnen! De jury was vooral onder de indruk van de manier waarop wij het onze gezamenlijke klanten zo gemakkelijk mogelijk maken om hun eigen, unieke buitenbelevenis te creëren.

Mooi compliment
Dat wij de BOV-troffe 2017 hebben gewonnen is een mooi compliment voor onze samenwerking, die al jarenlang bestaat. We zijn drie bedrijven met ieder onze eigen expertise en vakmanschap. Maar daar waar we elkaar kunnen aanvullen en versterken, doen we dat zeker. We kunnen klanten naar elkaar doorverwijzen, maar ook samen complete projecten uitvoeren.

Eén aanspreekpunt
Want wanneer mensen besluiten om hun tuin volledig opnieuw in te richten, willen ze daarbij vaak ook een nieuw tuinhuis of misschien wel een terrasoverkapping. Bij het aanleggen van een zwembad wordt vaak ook meteen de hele tuin aangepast. In een luxe houten aanbouw met buitenkeuken past een whirlpool perfect. Onze gezamenlijke klanten hebben één aanspreekpunt voor het hele project. Wel zo gemakkelijk!