Laat de tuin van uw dromen ontwerpen

Genieten in de tuin is pas echt compleet als er een goed ontwerp aan vooraf gaat. Een tuin laten ontwerpen is dan ook maatwerk waarin uw wensen centraal staan. Brouwers Houtbouw vertelt u graag meer.

De mogelijkheden in tuinontwerp zijn vrijwel eindeloos en het resultaat een harmonieus geheel van stijl, comfort en beleving. Klinkt dat ook u als muziek in de oren? Dan is het nu de tijd om een tuinarchitect in te schakelen en de tuin van uw dromen tot leven te laten ontwerpen en aanleggen.
 

Hovenier voor exclusieve tuinen

Brouwers Houtbouw werkt hiervoor samen met Jansen Hoveniers. Dit hoveniersbedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van exclusieve tuinen in allerlei soorten en maten. Van moderne compacte stadstuinen tot exclusieve villatuinen of klassieke kasteeltuinen. Vakmanschap waarin genieten van uw buitenruimte en groenbeleving centraal staat.
 

Van tuinontwerp naar droomtuin

In het tuinontwerp worden direct alle elementen verwerkt die u belangrijk vindt. Ook houten gebouwen en tuinproducten kunnen hier dus in worden meegenomen. Wilt u bijvoorbeeld een poolhouse? Een eikenhouten carport? Of wellicht een buitenkeuken? Het kan allemaal direct verwerkt worden tot een harmonieus geheel zodat u uiteindelijk profiteert van een prachtige tuin waarvan u het hele jaar door geniet.
 

Vraag het onze specialist

Wilt u meer weten over het ontwerpen van uw tuin? Neem dan vrijblijvend contact op en neem eens een kijkje in onze gerealiseerde projecten.