Maak uw buitenruimte compleet met een OFYR

Uw tuin is dé plek om te ontspannen. Met een terrasoverkapping, poolhouse of tuinhuis verlengt u het buitenseizoen: u zit beschut, waardoor u al vroeg in het jaar lekker buiten kunt zijn en ook tot laat in de nazomer kunt genieten van uw tuin. Zeker wanneer u ook nog eens lekker buiten kunt eten. Met een OFYR kan dat het hele jaar door!

Culinair genieten in uw tuin

Een OFYR is een prachtige aanvulling op uw tuin. Het is namelijk een kooktoestel, een buitenhaard en een mooie tuinsculptuur in één. Tegen etenstijd steekt u de houtblokken in uw OFYR aan en is de keuze aan u: gaat u vlees bakken op de rand van de OFYR? Plaatst u de grill in het midden om direct te grillen? Of gebruikt u de grill om een pan op te zetten waarin u paella of zelfs stoofvlees maakt? De culinaire mogelijkheden van de OFYR zijn nagenoeg onbeperkt. 

Genieten op uw terras

Na het eten wordt de OFYR een gezellige tuinhaard, waar iedereen maar al te graag met een drankje omheen komt staan om na te praten en de dag door te nemen. En is de OFYR niet in gebruik? Dan is het een pareltje in uw tuin of bij uw overdekte terras. De OFYR is gemaakt van nagenoeg onverwoestbaar materiaal, waarbij u de keuze heeft uit stijlvol en strak zwart staal of Cortenstaal, dat door de tijd heen natuurlijk corrodeert in een rood-bruine tint. Voor elke tuin is er dus wel een passende OFYR te vinden. U maakt uw OFYR compleet met een van de vele accessoires. 

Koop uw OFYR bij Brouwers Houtbouw 

Wilt u uw tuin ook voorzien van een echte blikvanger die ook nog eens het hele jaar door kan dienen als kooktoestel en sfeerhaard? Kom dan naar Brouwers Houtbouw en bekijk de OFYR in onze showroom. Dan geniet u deze zomer al van heerlijke culinaire hoogstandjes uit eigen tuin!