Optimaal genieten van uw achtertuin in de zomermaanden

Wat is er lekkerder dan het vooruitzicht om heerlijk neer te strijken op een comfortabele loungebank? Op de nieuwsblog van Brouwers Houtbouw leest u enkele tips voor het ideale tuinleven!
 

Het is heerlijk als het zonnetje schijnt, maar toch kan de temperatuur soms aardig oplopen. Wat extra schaduw in de tuin is dan ook zeker geen overbodige luxe. Zonwering of een tuinoverkapping zijn daarom een slimme investering die zich terug verdient in comfort. Gaat u bijvoorbeeld voor een overkapping die grenst aan uw woning of juist een tuinoverkapping achter in de tuin? De keuze is aan u.
 

Alternatieven voor een tuinset

Het is fijn om lekker in de tuin te zitten, maar waarom kiezen voor een standaard tuinset? Als je rondkijkt zijn er volop alternatieven die er niet alleen leuker uitzien, maar ook minstens zo comfortabel zijn. Wat dacht je van een hangmat, schommelbank of zitzakken? Een leuk alternatief voor die standaard tuinstoel.
 

Buiten dineren met een buitenkeuken

Met een buitenkeuken verplaatst u uw culinaire activiteiten naar de tuin. Een eikenhouten buitenkeuken is dan ook een luxe en veelzijdige toevoeging aan uw tuin en af te stemmen op uw wensen. Een ideale combinatie van de fraaie uitstraling van eikenhout en de mogelijkheid om lekker buiten te koken.
 

De sfeervolle verwarming van een tuinhaard

's avonds koelt het soms nog aardig af. Zonde als u eigenlijk nog wel een poosje buiten wil zitten. Een tuinhaard is een eenvoudige oplossing voor dit probleem en zorgt niet alleen voor extra warmte, maar is ook nog eens sfeervol. Een leuke sfeermaker in de tuin dus.
 

Uw tuin in de schijnwerpers

Ook na zonsondergang nog lekker in de tuin lezen? Of wilt u ook gewoon 's avonds zien wat er in de tuin gebeurt? Dan is tuinverlichting een veelzijdige aanvulling. En of u dan kiest voor brandende fakkels, tuinlampen of een zelf gemaakt lichtsnoer is helemaal aan u.

Meer inspiratie en advies voor uw tuin? Neem dan eens vrijblijvend contact op of bekijk ook onze gerealiseerde projecten voor meer inspiratie.