Stijlvolle blikvanger in de tuin: de houten plantenbak

Uw tuin extra uitstraling geven? Maak uw tuin compleet met een plantenbak voor hout! En door de prachtige natuurlijke en robuuste uitstraling zijn ze geschikt voor vrijwel elk soort tuin. Van landelijke stijl tot strakke moderne tuin, een houten plantenbak maakt het plaatje compleet.

Het tuinseizoen is aangebroken en langzaam stijgen de temperaturen weer naar aangename hoogte. Tijd dus om de tuin weer zomerklaar en toonbaar te maken. Want een tuin die er mooi bij ligt, biedt toch net dat beetje extra. Ook binnen de tuin geldt dat de schoonheid vaak in de details zit. Onze houten plantenbakken zijn hier zeker geen uitzondering op. Vervaardigd uit duurzaam eikenhout van hoge kwaliteit vormen deze plantenbakken een subtiele en stijlvolle eyecatcher.


Robuust en weersbestendig

Het hout is van hoogstaande kwaliteit en hierdoor bestand tegen de wisselende weersomstandigheden van het Nederlandse klimaat. U kunt de houten plantenbakken dus ook in de winter gewoon buiten laten staan. Wel zo praktisch. Onze houten plantenbakken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten of voor u op maat te maken. Aan u de keuze!


Meer weten?

Wilt u meer weten over onze houten plantenbakken of een bestelling plaatsen? Neem vrijblijvend contact op, we zijn u graag van dienst.