Uw eigen wellnesscentrum in de tuin

Wellness is steeds populairder in Nederland, de wellnesscentra schieten als paddenstoelen uit de grond. Maar er is ook een andere trend gaande. Steeds meer mensen hebben een eigen sauna in hun tuin. Net als veel mensen in Scandinavië, waar de sauna onlosmakelijk met het dagelijks leven is verbonden!

In Zweden, Noorwegen en (vooral!) Finland is de saunatraditie onderdeel van de cultuur. Veel mensen hebben dan ook een eigen sauna in huis of in de tuin. Vooral de Finnen hebben de sauna tot een ware kunst verheven, inclusief berkentakrituelen en in de winter: afkoelen in het uitgehakte gat in de vijver.
 

Uw eigen wellnesscenter

Voor veel Nederlanders gaat dat wellicht wat ver. Maar ook hier wint wellness de laatste jaren aan populariteit. Er komen dan ook steeds meer wellnesscenters bij. En steeds meer mensen kiezen ervoor om hun eigen mini-wellnesscenter in de tuin te bouwen! Dat hoeft helemaal niet zo duur te zijn. Een sauna, eventueel een stoombad of een jacuzzi en genieten maar.
 

Eikenhouten bijgebouw

Voor de écht Scandinavische uitstraling plaatst u uw wellnesscenter natuurlijk in een houten gebouw. Bijvoorbeeld een eikenhouten bijgebouw van Brouwers Houtbouw. Ideaal voor wie de drukte van het wellnesscenter niet fijn vindt, maar wel wil genieten van de rust en het gevoel van welzijn die een sauna, stoombad of jacuzzi kan bieden. Het houten bijgebouw wordt geheel volgens uw wensen op maat voor uw tuin ontworpen en gemaakt van eikenhout van de allerhoogste kwaliteit. Zo heeft u jarenlang plezier van uw eigen privéwellnesscenter. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Brouwers Houtbouw.