Van tuinhuisje naar luxe loungeruimte

Droomt u al jaren van een eigen ruimte waar u heerlijk kunt relaxen, maar heeft u te weinig ruimte in huis? Dan is een tuinhuisje een oplossing met volop mogelijkheden.

Stelt u zich voor dat u een eigen plekje heeft waar u even helemaal tot rust kunt komen. Een plek om op uw gemak uw hobby uit te oefenen en waar u kunt doen en laten wat u wilt. Klinkt dat u als muziek in de oren, maar heeft u eigenlijk de ruimte niet? Denk dan eens aan een tuinhuis!
 

Een tuinhuis als wellness ruimte of kantoor?

Waarschijnlijk niet meteen de eerste optie waar u aan denkt, maar wel eentje met volop mogelijkheden. Want een tuinhuis biedt veel meer opties dan enkel opbergruimte. Maak er bijvoorbeeld uw eigen wellness paradijs van inclusief jacuzzi en/of sauna. Een luxe aanvulling op uw woonruimte om heerlijk te ontspannen. Maar er is natuurlijk nog veel meer mogelijk. Zo is een tuinhuis ook perfect te gebruiken voor een atelier, repetitieruimte, kantoor aan huis of bar inclusief buitenruimte. Keuze genoeg dus!
 

Welk tuinhuis past bij uw wensen?

Bij Brouwers Houtbouw bieden we tuinhuizen in allerlei soorten en maten en denken we graag met u mee in de mogelijkheden voor uw eigen loungeruimte. Benieuwd naar de opties? Bekijk dan onze eikenhouten tuinhuizen of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.