Van woondroom naar droomwoning met duurzame gevelbekleding

U droomt er al jaren van om uw woning een nieuwe look te geven of u heeft net een nieuwe woning gekocht en wilt daar graag uw eigen draai aan geven. U heeft een beeld voor ogen hoe uw ideale droomwoning eruit moeten komen te zien. Wij zorgen ervoor dat uw woning hét droomhuis wordt die u wenst. Met houten gevelbekleding geeft u de buitenkant van uw (nieuwe) droomwoning een unieke uitstraling. Of u nu meer houdt van een moderne, strakke of robuuste stijl: de mogelijkheden zijn eindeloos! Wilt u graag alles weten over onze kwalitatief hoogwaardige én ecologisch verantwoorde houten gevelbekleding? Lees dan snel verder.


 

Thermisch essenhout en naaldhout

Met thermisch behandeld essenhout of naaldhout wordt uw droomwoning met duurzame materialen afgewerkt. Thermisch essenhout en naaldhout zijn houtsoorten die 100% ecologisch en milieuvriendelijk zijn. De warme houttinten zorgen voor een mooie uitstraling van uw droomwoning. Het hout is onderhoudsarm en heeft een goede weerstand tegen weersinvloeden. De gevelbekleding kan voor u helemaal naar wens worden gemaakt, zodat uw droomwoning het perfecte plaatje wordt. Kies uit diverse profielen, houttinten, afwerkingen én horizontale of verticale afwerking. Het thermisch behandeld essenhout en naaldhout vergrijst mooi en is goed verwerkbaar. Ook is het met essenhout mogelijk om perfect strakke, slanke geveldelen te schaven. Bij de Clear Pine variant van naaldhout worden de planken speciaal geselecteerd en gesorteerd om zijn strakke en egale uitstraling.

Barnwoord gevelbekleding

Wanneer u uw woning een robuuste uitstraling wilt geven adviseren wij Barnwood: gerecycled hout afkomstig uit oude schuren in Canada en Europa. Deze gerecyclede houtsoorten geven uw woning of houten bijgebouw een stoere uitstraling. Barnwood is steeds populairder aan het worden, omdat het hout hergebruikt wordt en daarmee heel duurzaam is! U kunt uw gevelbekleding helemaal naar eigen wens uitzoeken. U heeft bij Europees barnwoord keuze uit variaties van grijs, zwart en bruin. Canadees Barnwood is wat egaler van kleur. De barnwoord planken zijn verkrijgbaar in diktes van 20 tot 24 mm en in diverse lengtes leverbaar.

Mogelijkheden gevelbekleding

Niet alleen uw woning, maar ook uw tuin krijgt een totaal andere uitstraling van gevelbekleding. Gevelbekleding kan gebruikt worden voor uw huis, poort, buitenmeubelen, bijgebouwen of voor uw tuinoverkapping. Zo maken wij, wanneer gewenst, van uw woning en tuin één prachtig geheel. Thermisch essenhout is namelijk van zeer hoge kwaliteit en splintert niet, perfect alternatief voor de bestrating van uw nieuw terras.

Onzichtbare montage

Om de gevelbekleding te plaatsen gebruiken wij het unieke Quickclip-systeem. De houten gevelbekleding wordt blind en naadloos gemonteerd. Hierdoor leveren wij een extreem straks resultaat. Het systeem is niet alleen geschikt voor gevelbekleding, maar ook voor het realiseren van buitenparket, dakterras of daktuin, vlonders en schuttingen.