Veilig gevoel dankzij een poort

De donkere wintermaanden zijn in volle gang en dat is traditiegetrouw altijd de tijd waarin de meeste woninginbraken plaatsvinden. Inbrekers wanen zich onbespied, zeker wanneer er weinig licht van straatlantaarns of tuinverlichting is. Een poort kan dan helpen om inbrekers buiten de deur te houden.

In de winter zijn inbrekers vaak ’s avonds actief, blijkt uit cijfers van de politie. Waar ze in de zomer vooral de middag uitkiezen als inbreekmoment, slaan ze in de wintermaanden vooral ’s avonds hun slag. Daarom is het verstandig om inbrekers zo min mogelijk kans te geven. Door goed hang- en sluitwerk, door licht te laten branden wanneer u niet thuis bent én door ze niet alleen buiten de deur, maar ook buiten uw terrein te houden. Een goede, degelijke poort kan daarbij helpen.
 

Poort met robuuste uitstraling

Door uw terrein af te sluiten met een stevige poort, wordt een inbreker al snel ontmoedigd om uitgerekend in uw huis in te breken. Zeker wanneer de poort een robuuste uitstraling heeft, schrikt dat potentiële inbrekers enorm af. Want inbrekers wegen af of ze een huis snel en moeiteloos (en dus ongezien) binnen kunnen komen. Wanneer het teveel moeite kost, haken ze al snel af. En met een stevige poort is dat al snel het geval.
 

Landelijke houten poorten

Wilt u de kans op inbraak ook verkleinen? Brouwers Houtbouw maakt mooie, landelijke houten poorten van duurzaam Europees eikenhout. We ontwerpen de poort geheel naar uw wensen en op maat voor uw woning. De keuzemogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos: van luxe Engelse poorten tot rasterpoorten en van landhekken tot getoogde toegangspoorten. Hoe groot de verschillen ook, één ding hebben ze gemeen: ze worden op ambachtelijke wijze gemaakt en voorzien van degelijk hang- en sluitwerk. Wilt u ook zo’n mooie poort? Neem dan contact op met onze adviseurs.