Verleng de zomer met een terrasoverkapping

Vindt u het ook altijd zo jammer als het einde van de zomer in zicht komt? De dagen worden weer korter, het wordt frisser buiten en de tijd van avonden lang in de tuin zitten lijken geteld. Goed nieuws: u kunt de zomer verlengen met een terrasoverkapping! Met een beetje handigheid bouwt u die zelf.

Met een terrasoverkapping kunt u langer genieten van het buitenseizoen. U zit immers beschutter tegen kou en regen, waardoor de temperatuur aangenamer is. U kunt er verlichting in hangen en zelfs heaters plaatsen, waardoor u een groot deel van het jaar in uw tuin kunt zitten – ook wanneer de dagen kort zijn en de temperaturen laag. Denkt u dat een terrasoverkapping buiten uw bereik is? Welnee!
 

Tijdloos of modern

Bij Brouwers Houtbouw kunt u terecht voor een zelfbouw-terrasoverkapping. Wanneer u een beetje handig bent, kunt u deze zelf installeren in uw eigen tuin. Het ontwerp is modulair, dus u stelt uw eigen overkapping samen uit diverse elementen. Er zijn verschillende stijlen: van tijdloos klassiek tot een strak, modern design. Zo heeft u precies de overkapping die u wilt.
 

Hoge kwaliteit

De overkappingen van Brouwers Houtbouw worden gemaakt van Europees eikenhout. Dat is hout van zeer hoge kwaliteit, zodat het lang meegaat. U weet dus zeker dat u jaren plezier zult hebben van uw terrasoverkapping! Wilt u meer weten? U leest hier alles over onze houten terrasoverkappingen die u zelf kunt bouwen. Of neem contact met ons op voor meer informatie. We vertellen u graag alles over de verschillende mogelijkheden.