Vier de feestdagen in uw tuin

Een terrasoverkapping is een ideale toevoeging aan uw tuin. U maakt er het woonoppervlak van uw woning groter mee, want met een overdekt terras trekt u de binnenruimte door naar buiten.Maar wist u dat u dankzij een terrasoverkapping ook de feestdagen in uw tuin kunt vieren? Zelfs in ons koude kikkerlandje!
 

We willen het liefst zo lang mogelijk van het mooie weer in Nederland genieten. Van de eerste zonnestralen tot de laatste warme herfstdagen: veel mensen brengen zoveel mogelijk tijd in de tuin door, zodra de temperaturen het toelaten. Een tuin- of terrasoverkapping kan daarbij helpen. Want daarmee zit u beschut tegen de zon én regen en wind. U kunt dus langer genieten van het buitenleven. Uw tuinmeubilair is ook beter beschermd tegen weersinvloeden en kan in veel gevallen het hele jaar buiten blijven staan.
 

Winterbarbecue

Met een terrasoverkapping is het zelfs mogelijk om uw kerstborrel of oudjaarsavond in de tuin te vieren! Zeker met het milde weer dat we tot nu toe hebben. Een lekker dik vest of een jas en een terrasheater zijn genoeg om behaaglijk in uw tuin te zitten. Hang sfeervolle kerstverlichting aan uw overkapping, versier de boompjes in uw tuin met kerstlampjes, leg hier en daar een lichtslang neer en de kerstsfeer is compleet. Een kerstdiner bij de centrale verwarming? Zeg nu zelf, een winterbarbecue in eigen tuin is toch veel leuker!
 

Champagne

Ook oudjaarsavond leent zich uitstekend om in uw tuin te vieren. De champagne blijft koud buiten de koelkast, als u ‘m buiten bereik van de terrasverwarmer zet. Voor de gezelligheid kunt u buiten de terrasoverkapping een vuurkorf neerzetten. Ideaal om even de handen aan te warmen! En: u zit op de eerste rang, wanneer om middernacht het vuurwerk de lucht in gaat.
 

Iets voor u?

U ziet: met een tuin- of terrasoverkapping verlengt u niet alleen de zomer, maar geniet u het hele jaar door van uw tuin. Brouwers Houtbouw biedt een ruime keuze aan overkappingen in diverse uitvoeringen. Van zelfbouwpakketten tot exclusieve, speciaal voor uw tuin ontworpen tuinoverkappingen. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden!