Zelf aan de slag met onze zelfbouw terrasoverkapping

Een terrasoverkapping vergroot uw leefruimte en zorgt dat u ook als het regent gewoon buiten kunt zitten. Ideaal als u graag buiten zit en niet altijd afhankelijk wilt zijn van het weer. Of als u een plek zoekt om spullen droog te houden en geen ruimte heeft voor een tuinhuis.

Brouwers Houtbouw is specialist in het ontwerpen en realiseren van houten tuinoverkappingen, maar biedt ook een zelfbouwpakket voor de handige doe-het-zelver. Een overkapping die u zelf eenvoudig in elkaar zet, maar die wel voorzien is van de vertrouwde kwaliteit die u van ons gewend bent.
 

Zelf uw houten terrasoverkapping bouwen

Het unieke modulaire systeem kunt u zelf samenstellen met keuzes in diverse maten overkappingen, met of zonder gesloten wanden en met de keuze uit verschillende stijlen. Zo kiest u voor een eikenhouten terrasoverkapping die aansluit bij uw woonruimte, bestand is tegen de wisselende weersomstandigheden en waar u jarenlang plezier van heeft.
 

Meer informatie over de zelfbouw terrasoverkapping

Ook iets voor u? Lees dan meer over onze modulaire zelfbouw terrasoverkappingen of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.