Over Brouwers Houtbouw

Ruik het vers gezaagde hout, voel de massieve kracht van de balken en zie met eigen ogen hoe uw tuinhuis op maat in elkaar wordt gezet. Onze houten tuinhuizen worden gemaakt van het allerbeste hout.

Veelal is dit eikenhout uit Frankrijk, maar we gebruiken ook andere houtsoorten, zoals padoek, Douglas, bankirai en thermisch naaldhout. Omdat het er jaren over heeft gedaan om de vorm en het formaat te krijgen die het heeft zodra het onze werkplaats bereikt, behandelen onze vakmensen het hout met de grootst mogelijke zorg. Hun jarenlange ervaring en passie voor houtbouw ziet u terug in onze tuinhuizen, carports, poolhouses en andere houten bijgebouwen. Daarbij werken we uitsluitend met verantwoord geteeld en gekapt hout, met het oog op de generaties na ons.
 

Bezoek de werkplaats

In onze werkplaats wordt uw nieuwe bijgebouw al voorbereid. Hierdoor wordt het plaatsen en daarmee de overlast in uw tuin tot het minimum beperkt. Wilt u uw nieuwe tuinhuis, buitenkeuken of terrasoverkapping al zien voordat deze geplaatst wordt? Maak gerust een afspraak met onze houtbouwexperts, zodat u in de werkplaats kunt zien hoe uw houten gebouw tot stand komt. Een bijzondere ervaring, die alle zintuigen prikkelt.

Voor het perfecte resultaat

Samen maken we buiten belevenissen

Wanneer u een bijzondere tuin heeft die alle zintuigen prikkelt, wilt u daar waarschijnlijk ook een mooi tuinhuis in hebben. Heeft u uw droomzwembad in uw tuin laten aanleggen? Dan kunnen een sfeervolle tuin en een poolhouse niet ontbreken. Wilt u heerlijk relaxen in uw eigen achtertuin? Met een whirlpool of sauna creëert u uw eigen privé-wellness!

Omdat Bouwman Zwembaden, Jansen Hoveniers en Brouwers Houtbouw al vele jaren met elkaar samenwerken, kunnen wij samen uw perfecte buitenruimte creëren. Met alles erop en eraan. Een zwemvijver in uw landschapstuin? Een terrasoverkapping bij uw moderne tuin? Bij ons vindt u alles voor buiten. Perfect op elkaar ingespeeld voor het mooiste resultaat!

Samen maken we buiten belevenissen

 

                  

Samen maken we buitenbelevenissen

Samen maken we buitenbelevenissen

Dé specialist in houtbouw en eikenhouten bijgebouwen