Sfeervolle houten plantenbakken

Echte sfeermakers, dat zijn de eikenhouten plantenbakken van Brouwers Houtbouw! 

Plantenbakken voor iedere tuin

Of u nu een rustieke, landelijke tuin heeft of juist een moderne stads- of loungetuin: deze plantenbakken zijn een lust voor het oog. Daarnaast zijn ze heel duurzaam. Ze vriezen niet stuk in de winter en zijn het hele jaar door echte blikvangers in uw tuin. Heeft u een tuinhuis, terrasoverkapping of poolhouse van Brouwers Houtbouw in uw tuin? Dan maakt een plantenbak het plaatje compleet!

Handgemaakte houten plantenbakken

De houtbouwexperts van Brouwers Houtbouw maken de plantenbakken stuk voor stuk met de hand. Geen massaproductie, maar liefde en passie voor houtbewerking. We kunnen uw plantenbak dus geheel naar uw wensen realiseren, al dan niet voorzien van een kruisdeel. De hoofdconstructie maken onze vakmensen van massief eikenhout van 10 x 10 cm. De constructie is zichtbaar gemaakt met originele pen –en gatverbindingen voor een authentieke look. De kunststofbodem zorgt voor een extra lange levensduur. Zo kunt u jaren genieten van uw eikenhouten plantenbak.
 

Afmetingen houten plantenbakken

Vrolijke zomerbloeiers, rijkbloeiende Hortensia’s of mooie dakbomen, voor iedere plant is er wel een juiste afmeting beschikbaar. We maken onze plantenbakken in de standaard afmetingen 60 x 60 x 60 cm, 80 x 80 x 80 cm en 100 x 100 x 80 cm, maar andere formaten zijn uiteraard ook mogelijk.
 

Uw nieuwe plantenbak

Wilt u ook sfeer in uw tuin aanbrengen met een plantenbak van eikenhout? Neem dan contact op met de houtbouwexperts van Brouwers Houtbouw.

Bloembakken.jpg